ΑΕΚ: Πάει για Τετάρτη η ανακοίνωση του Φράνσον

ΑΕΚ: Πάει για Τετάρτη η ανακοίνωση του Φράνσον

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Πάει για Τετάρτη η ανακοίνωση του Φράνσον

bet365

Ο 28χρονος Σουηδός μέσος πρέπει να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, γι' αυτό και η ανακοίνωση της απόκτησής του από την ΑΕΚ αναμένεται την Τετάρτη.

Η ολοκλήρωση των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων απομένει προκειμένου ο Αλεξάντερ Φράνσον να αποτελεί και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ.

Παρότι όλα έδειχναν πως η ΑΕΚ δεν θα προχωρούσε σε απόκτηση ποδοσφαιριστή, όπως είχε αποφασιστεί το βράδυ της Κυριακής, τη Δευτέρα υπήρξε ολική ανατροπή, με την Ένωση να φτάνει σε συμφωνία με τον 28χρονο Σουηδό μέσο που είχε μείνει ελεύθερος από τη Νόρκεπινγκ.

Ο Φράνσον ήρθε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τρίτης και μέσα στη μέρα ξεκίνησε να περνάει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Αυτές πάντως αποκλείεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός της σημερινής ημέρας, συνεπώς η ανακοίνωση της απόκτησης του Σουηδού μέσου από πλευράς ΑΕΚ, μαζί με την παρουσίαση και τις πρώτες δηλώσεις του να αναμένονται πλέον κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (2/2).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα