Τζανετόπουλος στο Gazzetta: «Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας μου» (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Τζανετόπουλος στο Gazzetta: «Από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας μου» (vid)

bet365

Ο «χρυσός σκόρερ» της Λαμίας στον προημιτελικό με τον Αρη «θυμάται» τη φάση του 118΄που έστειλε την ομάδα του στους «4» του Κυπέλλου και στέκεται στον παράγοντα αυτοπεποίθηση που πλέον έχει αποκτήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Ηταν ο «χρυσός σκόρερ» της Λαμίας στο χθεσινό (26/1) 1-0 επί του Αρη καθώς... έκανε του κεφαλιού του και η ομάδα του πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο λόγος, όπως όλοι καταλάβατε, για τον Ανταμ Τζανετόπουλο, που στο 118' της αναμέτρησης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μέσω του Gazzetta γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τι συνέβη εκείνα τα δευτερόλεπτα. «Οπως ανέβαινα για το κόρνερ έδειξα στον Κώστα (σ.σ. τον Προβυδάκη) που θα είμαι και πήγα εκεί. Εκανε τρομερό χτύπημα και... ευτυχώς το έβαλα», μας μετέφερε χαριτολογώντας, για μία φάση που λογικά θα θυμούνται για πάντα όλοι στην ομάδα και ευρύτερα την πόλη.

Αυτόματα ο 26χρονος στόπερ έβαλε... φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε μία τεράστια επιτυχία της Λαμίας, σε μία εκ των κορυφαίων στιγμών της ποδοσφαιρικής του διαδρομής. «Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Πήγαμε στην παράταση και κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ναι, είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της καριέρας μου. Προκριθήκαμε, κερδίσαμε και σκόραρα».

«Είμαστε μία σκληροτράχηλη ομάδα»

Ετσι η Λαμία βρίσκεται στους «4» του θεσμού και ρωτήσαμε τον «πρωταγωνιστή» της αν χθες «κέρδισε η ομάδα του ή έχασε ο Αρης;». Βλέπετε πολλές φορές επικρατεί η άποψη πως σε αντίστοιχες περιπτώσεις δεν κερδίζει ο εκάστοτε «μικρός» ή «μικρομεσαίος» αλλά χάνει ο «μεγάλος». «Κοίτα πολλοί θα πουν πως έχασε ο Αρης. Εμείς όμως δεν του κάναμε τη ζωή εύκολη. Το αντίθετο, από την αρχή του χθεσινού αγώνα αλλά και από το πρώτο μας παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε μία σκληροτράχηλη ομάδα που κανείς δεν τη θέλει για αντίπαλο στα νοκ άουτ. Το έχουμε αποδείξει αυτό».

«Μου έδειξαν εμπιστοσύνη, απέκτησα αυτοπεποίθηση»

Η αναμέτρηση με τους «κίτρινους» και η εμφάνισή του- όχι μόνο λόγω του τέρματος που σημείωσε - έδωσε για εκείνον σε προσωπικό επίπεδο συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία που έχει από τις αρχές του 2021 και έπειτα. Ηταν βλέπετε εκ των κορυφαίων της Λαμίας στη μεγάλη της περσινή «αντεπίθεση» όταν από ουραγός στα τέλη του 2020 έφτασε με άνεση στον στόχο της παραμονής, ενώ και την τρέχουσα σεζόν συνεχίζει σε ανάλογο τέμπο. Τι έχει αλλάξει λοιπόν; «Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και παίζω σερί παιχνίδια. Με τα συνεχόμενα ματς απέκτησα ρυθμό, βρήκα τα πατήματά μου και απέκτησα αυτοπεποίθηση», μας μετέφερε χαρακτηριστικά.

.....

«Τα ματς σε άδεια γήπεδα είναι σαν... φιλικά»

Ο Τζανετόπουλος όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές παίζουν μπάλα στην εποχή του κορονοϊού και το ποδόσφαιρο, ως μέρος/κομμάτι της κοινωνίας, έχει εύλογα επηρεαστεί. Τον ρωτήσαμε πώς το βιώνει. «Είναι όντως λίγο περίεργα. Ιδιαίτερα στα αποδυτήρια και στην καθημερινότητά μας στην ομάδα. Πρέπει να φοράμε μάσκες και να προσέχουμε ιδιαίτερα όταν είμαστε στις αποστολές. Μέσα στο γήπεδο πάντως το ξεχνάμε, κυρίως στους πανηγυρισμούς (σ.σ. γέλια). Πάντως το χειρότερο είναι αυτό που γίνεται με τους φιλάθλους που δεν μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Παίζουμε σε άδεια γήπεδα και τα ματς είναι σαν φιλικά», μας απάντησε σχετικά.

Οσο για την... επόμενη ημέρα, έδωσε αμέσως το σύνθημα για «χαμηλούς» τόνους. «Ηδη το μυαλό μας βρίσκεται στο Σάββατο που θα υποδεχθούμε τον ΟΦΗ. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς και ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Εκεί καλούμαστε και πρέπει να επικεντρωθούμε. Στο πρωτάθλημα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να έχουμε το μυαλό μας στον αγώνα του Σαββάτου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα