ΑΕΚ: Η ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης επιλέγει τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στον Παναιτωλικό με τον Άμραμπατ στα άκρα. Στον πάγκο ο Τσούμπερ, βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σβάρνας.

Την επικρατέστερη επιλογή με τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης αποφάσισε ο Γιαννίκης για το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό, με τους Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ στα δύο άκρα και τον Τσούμπερ να μένει στον πάγκο.

Ο Τσιντώτας παραμένει στην εστία, με τον Στάνκοβιτς να μένει εκτός 20αδας. Σε αυτήν δεν βρίσκεται ούτε ο Μισελέν, με τον Σβάρνα να καλύπτει για δεύτερο σερί ματς το δεξί άκρο της άμυνας. Στο αριστερό είναι ο Μοχαμαντί, ενώ ο Βράνιες επιστρέφει πλάι στον Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας. Σιμόες και Λε Ταλέκ είναι οι δύο παίκτες στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς και Κοσίδης

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα