Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα, πάει για αναβολή το ματς με τον Ιωνικό

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα, πάει για αναβολή το ματς με τον Ιωνικό

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα μεταξύ των παικτών και μαζί με εκείνα από τον προηγούμενο έλεγχο οδηγούν με βάση το πρωτόκολλο σε αναβολή της αναμέτρησής του με τον Ιωνικό.

Στον Απόλλωνα Σμύρνης η ταλαιπωρία από τον κορονοϊό δεν έχει τελειωμό. Πριν από τα Χριστούγεννα είχαν αναβληθεί αναμετρήσεις του, με τον Ολυμπιακό το ματς έστω και οριακά έγινε κανονικά, ωστόσο το παιχνίδι την Κυριακή (9/1) με τον Ιωνικό φαίνεται πως οδηγείται σε αναβολή.

Ο Απόλλων ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα μεταξύ των παικτών κατά τους τελευταίους ελέγχους. Στους προηγούμενους είχε τρία, δηλαδή στο σύνολο επτά κρούσματα σε παίκτες στα δύο τελευταία τεστ. Αυτό σημαίνει ότι με βάση το πρωτόκολλο ο αγώνας με τον Ιωνικό που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 15:00 στο γήπεδο της Νίκαιας αναμένεται να αναβληθεί.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρει:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει ότι στον τελευταίο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, εντοπίστηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα