Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Φέστα, μία μέρα μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Φέστα, μία μέρα μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό

bet365

Το «διαζύγιό» της με τον Τζιανλούκα Φέστα, ανακοίνωσε ο Απόλλων Σμύρνης, μία μέρα μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Ξένος ο αντικαταστάτης του.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν μπόρεσε να βρεθεί στον πάγκο της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κατάφερε να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Μία μέρα μετά, η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Τζιανλούκα Φέστα, με τον αντικαταστάτη του να αναμένεται να είναι ξένος.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τζιανλούκα Φέστα. Ο κ. Φέστα εργάστηκε στην ομάδα μας με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία. Πρόκειται για εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο, στον οποίο οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει να έχει ελπίδες για την υλοποίηση του στόχου της.

Στο πλαίσιο μιας σειράς αλλαγών που γίνονται στην ομάδα μας αποφασίσαμε από κοινού με τον κ. Φέστα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δρόμοι που δεν αποκλείεται στο μέλλον να συναντηθούν και πάλι. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του και επιτυχίες σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και στο εξής».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα