Λαμία: Με Μπανγκουρά κόντρα στην ΑΕΚ

Newsroom
Λαμία: Με Μπανγκουρά κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Με νέο πρόσωπο τον Λας Μπανγκουρά θα παραταχθεί η Λαμία απέναντι στην ΑΕΚ την Τετάρτη (5/1). Τέσσερα κρούσματα στην ομάδα της Φθιώτιδας, τα τρία αφορούν ποδοσφαιριστές.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα της Τετάρτης 5/1 στις 17:15 (CS3HD), στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Στον καθιερωμένο έλεγχο για τον covid-19 βρέθηκαν τέσσερα θετικά δείγματα, τρία εκ των οποίων αφορούν ποδοσφαιριστές και ένα μέλος του προσωπικού.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο 29χρονος εξτρέμ από την Γουινέα, Λας Μπανγκουρά, που αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γκαραβέλης, Saranov, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Martinez, Σκόνδρας, Golemic, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Nunez, Tyronne, Bejarano, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Arabuli, Καραμάνος, Bangoura, Romanic, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Βύντρα, Προβυδάκης, Αντέτζο, Μανούσος και Γκέντσογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα