Παναθηναϊκός: Ο Μαουρίσιο «τρέχει» μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του

Παναθηναϊκός: Ο Μαουρίσιο «τρέχει» μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ο Μαουρίσιο «τρέχει» μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού έχει σκοράρει τέσσερα γκολ και με ακόμη δύο θα δημιουργήσει την πιο παραγωγική του σεζόν στην εν Ελλάδι καριέρα του.

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός έριχνε «πόρτα» σε σούπερ πρόταση για τον Μαουρίσιο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον Βραζιλιάνο μέσο. Έναν ποδοσφαιριστή που πέρα από τις ποδοσφαιρικές του αρετές, αποτελεί και έναν από τους λίγους ηγέτες εντός των αποδυτηρίων.

Και ας μην φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όντας ο τέταρτος στη σχετική ιεραρχία. Με την σεζόν να έχει φτάσει στου δρόμου τα μισά, οι λόγοι της απόφασης των «πρασίνων» είναι εμφανείς πάνω στο χορτάρι.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει σκοράρει τέσσερα γκολ, έχει δώσει μία ασίστ και έχει και ένα κερδισμένο πέναλτι. Όλα τους κομβικά, όλα τους σημαντικά. Ο 33χρονος άσος, μάλιστα, «τρέχει» μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν της εν Ελλάδι καριέρας του με αυτό το κουαρτέτο τερμάτων. Στα χρόνια του στον ΠΑΟΚ η πιο σημαντική του επίδοση στο σκοράρισμα ήταν την πρωταθληματική χρονιά του «δικεφάλου του βορρά»(2018-2019) όταν και είχε σκοράρει πέντε γκολ. Με ακόμη δύο φέτος στο «τριφύλλι» θα δημιουργήσει ένα νέο προσωπικό ρεκόρ.

Η εκτελεστική του δεινότητα, φυσικά, δεν αποτελεί «είδηση». Σε όλη την καριέρα του ο «Μάου» είχε καλή επαφή με το αντίπαλο πλεκτό, έχοντας σκοράρει συνολικά 52 γκολ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα