Παναθηναϊκός: «Πόρτα» σε πετροδόλλαρα για τον Μαουρίσιο!

Παναθηναϊκός: «Πόρτα» σε πετροδόλλαρα για τον Μαουρίσιο!

Παναθηναϊκός: «Πόρτα» σε πετροδόλλαρα για τον Μαουρίσιο!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Παναθηναϊκός είπε όχι σε πρόταση 600.000 ευρώ από την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας για την παραχώρηση του Μαουρίσιο!

Των Νίκου Αθανασίου και Βασίλη Τεμπέλη

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μεταγραφικό... οργασμό, καθώς τη Δευτέρα θα ανακοινώσει τον Ματέους Βιτάλ ενώ είναι κοντά σε Παλάσιος και Μπρινιόλι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Τις τελευταίες ώρες, όμως, προέκυψε ενδιαφέρον και πρόταση για έναν από τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Ο λόγος για τον Μαουρίσιο! Η Νταμάκ, ομάδα από την Σαουδική Αραβία, κατέθεσε πρόταση στην ΠΑΕ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου έναντι 600.000 ευρώ. Οι Άραβες προσέφεραν, μάλιστα και ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον 33χρονο ποδοσφαιριστή, κοντά τέσσερις φορές πάνω από τις απολαβές του στο Τριφύλλι. Ποια ήταν η αντίδραση του Παναθηναϊκού;

Ούτε που το συζήτησε, ούτε που μπήκε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί πολύ σημαντικό τον Μαουρίσιο τόσο στα αποδυτήρια όσο και στο χορτάρι και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε στο τέλος του καλοκαιριού να χάσει έναν από τους βασικούς του. Κάπως έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες, οι πράσινοι έριξαν... άκυρο στην Νταμάκ και ο Μαουρίσιο θα συνεχίσει να παίζει στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα