ΑΕΚ: Έντονο ενδιαφέρον για τις σουίτες της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena, μεγαλώνει η λίστα

ΑΕΚ: Έντονο ενδιαφέρον για τις σουίτες της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena, μεγαλώνει η λίστα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έντονο ενδιαφέρον για τις σουίτες της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena, μεγαλώνει η λίστα

bet365

Πολλές εταιρίες, αλλά και ιδιώτες-επιχειρηματίες ΑΕΚτζήδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις σουίτες του νέου γηπέδου, με τη λίστα προτεραιότητας να μεγαλώνει.

Καθώς η κατασκευή της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της, γίνεται όλο και πιο έντονο το ενδιαφέρον για τις σουίτες του νέου γηπέδου. Είτε από εταιρίες είτε από ιδιώτες - επιχειρηματίες ΑΕΚτζήδες, οι οποίοι εκφράζουν την επιθυμία για την απόκτηση μιας. Μάλιστα το ενδιαφέρον είναι τόσο ισχυρό που η λίστα αναμονής που έχει σχηματιστεί η ΑΕΚ όλο και μεγαλώνει.

Αυτή τη στιγμή όποιος ενδιαφέρεται να κλείσει άμεσα σουίτα δεν μπορεί να το κάνει, αλλά μπαίνει απαραίτητα σε μια λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι να ολοκληρωθούν τα προγραμματισμένα ραντεβού με τα μέλη του G-20, τους Members, τους κατόχους των ακριβών διαρκείας στο ΟΑΚΑ, αλλά και τους χορηγούς. Όλοι αυτοί έχουν προτεραιότητα για τις σουίτες και έπειτα τα πάνω από 20 μεμονωμένα άτομα που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον σχηματίζουν τη λίστα αναμονής, στην οποία προστίθενται όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.

Γενικότερα η ΑΕΚ μπαίνοντας στην τελική ευθεία προχωράει σε διάφορες ενέργειες που σχετίζονται με το γήπεδο και τη λειτουργία του καθώς ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κτίριο που θα φιλοξενεί τα Μουσεία της Ιστορίας της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού, στην καμάρα που σχηματίζεται, θα υπάρχουν δύο αναμμένοι πυρσοί, με τους οποίους η Ένωση θα τιμάει μόνιμα όλους όσους δεν πρόλαβαν να μπουν στο νέο γήπεδο. Οι πυρσοί θα ανάψουν για πρώτη φορά στα εγκαίνια του γηπέδου στη μνήμη των φιλάθλων της ομάδας που έφυγαν από τη ζωή και δεν πρόλαβαν να ζήσουν την επιστροφή της ΑΕΚ στα πατρογονικά εδάφη της Νέας Φιλαδέλφειας και θα είναι πάντα αναμμένοι κατά τη διάρκεια των αγώνων της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena. Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας προχωράει στις ενέργειες για την αναβάθμιση του Άλσους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα