ΑΕΚ και Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας αναβαθμίζουν το Άλσος

ΑΕΚ και Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας αναβαθμίζουν το Άλσος

Newsroom
ΑΕΚ και Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας αναβαθμίζουν το Άλσος

bet365

Η ΑΕΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας εξακολουθεί να μπαίνει μπροστά για να παραδοθεί το Άλσος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους κατοίκους.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η κατασκευή της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena η ΑΕΚ έβαζε στην πρώτη γραμμή την αναβάθμιση του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας. Άλλωστε με δικές της ενέργειες απομάκρυνε τα σκουπίδια μέσα από τον πνεύμονα πρασίνου και γκρέμισε τα παράνομα τσιμεντένια οικίσματα που υπήρχαν.

Το τελευταίο διάστημα πίσω από το πέταλο του γηπέδου από τη μεριά του Άλσους έχει ξεκινήσει και η κατασκευή των αναβαθμών που θα οδηγούν στις θύρες. Στο πλαίσιο των εργασιών αυτών πίσω από τη Θύρα 21 η ΑΕΚ συνεχίζει τις ενέργειες υπέρ του Άλσους φροντίζοντας για τη σπορά 200 στρεμμάτων γκαζόν, αλλά και για όλο το έργο πυρόσβεσης και προστασίας του Άλσους. Η ΑΕΚ έχει επίσης έρθει σε επαφή με γεωπόνους για όσα δέντρα χρειάζονται φροντίδα, ενώ αν χρειαστεί θα προχωρήσει και σε δενδροφύτευση 500 δέντρων.

Γενικότερα η ΑΕΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας προχωράνε για να δώσουν στο Άλσος της πόλης την εικόνα που του αξίζει και τη λειτουργικότητα που πρέπει να έχει για να το απολαμβάνει ο κόσμος. Τόσο οι πολίτες της περιοχής, όσο και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Οι εργασίες στο Άλσος ξεκινάνε παράλληλα με την τελική ευθεία των εργασιών για την ολοκλήρωση του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα