«Ο Λουτσέσκου έχει υψηλή ρήτρα και συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ», λέει ο πρόεδρος ρουμανικής ομοσπονδίας

Σταύρος Σουντουλίδης
«Ο Λουτσέσκου έχει υψηλή ρήτρα και συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ», λέει ο πρόεδρος ρουμανικής ομοσπονδίας

bet365

Τι ανέφερε σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ραζβάν Μπουρλεάνου, για την επαφή που είχε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφορικά με όλες τις κινήσεις, που έκανε στο δρόμο της εξεύρεσης προπονητή για τον πάγκο της εθνικής ομάδας, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ρουμανίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, αναφέρθηκε στο προ τριών εβδομάδων «τετ-α-τετ» που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη.

«Ο Λουτσέσκου βρισκόταν στη λίστα μας κι αυτός ήταν κι ένας λόγος, που πήγα στη Θεσσαλονίκη. Έχει συμβόλαιο για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ και μία πολύ υψηλή ρήτρα. Μετά, είχα μία συνάντηση με τον Νταν Πετρέσκου και μετά, με τον ιδιοκτήτη της Κλουζ. Σχετικά με τον Πετρέσκου, μπορώ να πω ότι η συνάντηση πήγε καλά, συζητήσαμε πολλά για τους παίκτες και για το πρόγραμμα της Εθνικής», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπουρλεάνου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα