Παπέ Σισέ: Ο πρώτος σκόρερ από τους ξένους μπακ στην ιστορία του Ολυμπιακού (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Παπέ Σισέ: Ο πρώτος σκόρερ από τους ξένους μπακ στην ιστορία του Ολυμπιακού (vids)

bet365

Τα 14 γκολ του Παπέ Σισέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού τον έστειλαν στην πρώτη θέση των ξένων μπακ της ομάδας από πλευράς σκοραρίσματος.

Δεκατέσσερα γκολ. Τόσα είναι τα γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού που έφτασε ο Παπέ Αμπού Σισέ μετά το 1-3 με τον ΟΦΗ. Με αυτόν τον τρόπο είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, από όλους τους ξένους αμυντικούς που έχουν περάσει.

Εάν θέλουμε να δούμε τους στόπερ ο Σισέ είναι Νο1 στους ξένους σέντερ μπακ αφήνοντας πίσω τα 11 γκολ του Ζούλιο Σέζαρ (όπως φαίνεται και στα στοιχεία του Transfermarkt), τα 10 του Μποτία και τα 9 του Μέλμπεργκ ενώ ο Σεμέδο έχει 7 τέρματα στον Ολυμπιακό. Εάν δούμε τους αριστερούς μπακ την πρωτιά εκεί έχει ο Λεονάρντο με 4 γκολ άρα και αυτός είναι πίσω από τον Σισέ (ο Χολέμπας που έχει 10 γκολ είχε πάρει ελληνικό διαβατήριο και είχε χριστεί διεθνής με την Ελλάδα).

Επίσης από μεριάς των δεξιών μπακ πρώτος είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με 11 γκολ (πάντα αναφορικά με ξένους παίκτες άρα και αυτός είναι πίσω από τον Σισέ). Ο Σισέ στον Ολυμπιακό στο σύνολο έχει 14 γκολ σε 114 ματς.

Έχει βάλει και ιδιαίτερα σημαντικά γκολ όπως στους αγώνες με Μίλαν και Άρσεναλ. Στον Ολυμπιακό επίσης έχει παίξει τα περισσότερα ματς από κάθε άλλον σύλλογο στην καριέρα του έχοντας κερδίσει φυσικά εγχώριους τίτλους.

Ο 26χρονος Παπέ Σισέ έφτασε τα 4 τέρματα φέτος σε 22 αγώνες. Είναι άλλη μία χρονιά που καταφέρνει αυτόν τον αριθμό τερμάτων (το 2017-2018 είχε 4 γκολ σε 21 ματς) ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ καριέρας του στα γκολ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα