Σιμόες: «Είναι μεγάλη η απώλεια του Γέλοβατς, αφιερώνουμε τη νίκη σε εκείνον και την οικογένειά του»

Newsroom
Σιμόες: «Είναι μεγάλη η απώλεια του Γέλοβατς, αφιερώνουμε τη νίκη σε εκείνον και την οικογένειά του»

bet365

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες, δεν γινόταν να μην μιλήσει για τον χαμό του Γέλοβατς, που έχει συγκλονίσει και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Σιμόες επισήμανε στη COSMOTE TV για:

Τον θάνατο του Γέλοβατς: «Πρώτα απ' όλα εκ μέρους όλων των παικτών και της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφαν. Έχουμε την ίδια ηλικία. Είχε όλη τη ζωή μπροστά του… Είναι μεγάλη απώλεια. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Αγωνιστικά εμείς υποφέραμε στο γήπεδο, αλλά δε συγκρίνεται αυτή η απώλεια. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Στέφαν, την οικογένειά του και στη μπασκετική ΑΕΚ. Ο,τι και να πούμε όμως αυτή τη στιγμή τα λόγια είναι περιττά».

Τα γρήγορα γκολ στα τελευταία ματς που δέχθηκε αλλά και πέτυχε η ΑΕΚ: «Στα δυο τελευταία ματς δεχθήκαμε γρήγορα γκολ. Είναι πολύ κακό, γιατί κυνηγάς το σκορ πολύ νωρίς. Συζητήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι πρέπει να βγουμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι και με ένταση. Ηταν γενικά ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες να ανοίξουμε το σκορ. Ακυρώθηκαν άλλα δυο γκολ. Το πλάνο μας εφαρμόστηκε και βγήκαμε νικητές».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα