Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει Λόπες και θέλει να του βγει... Γκάρι Ροντρίγκες

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει Λόπες και θέλει να του βγει... Γκάρι Ροντρίγκες

bet365

Ο Μαρτίνς προτίθεται να βάλει την κορυφαία του 11άδα απέναντι στον ΟΦΗ και ευελπιστεί πως ο Λόπες θα του βγει ως ένας... Γκάρι Ροντρίγκες των πρώτων του αγώνων.

Όπως όλα δείχνουν η 11άδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο πηγαίνει περισσότερο προς το 4-2-3-1 παρά προς το 4-3-3 με τον Μπουχαλάκη βασικό. Όλα δείχνουν ότι η 11άδα στο «Γεντί Κουλέ» θα είναι με τον Βατσλίκ στο τέρμα και τους Λαλά, Παπέ Σισέ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο (υποψήφιος για το κέντρο της άμυνας είναι και ο Ουσεϊνού Μπα) και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Καθαρό εξάρι ο Εμβιλά, κοντά του ως οκτάρι ο Μαντί Καμαρά και μπροστά τους ο Αγκιμπού Καμαρά. Στα δύο... φτερά οι Μασούρας και Λόπες (ο Λόπες δείχνει να είναι και αυτός μες στα φαβορί για βασικός) και φορ ο Ελ Αραμπί. Ο Ρόνι Λόπες των φετινών 12 αγώνων με 1 γκολ και 1 ασίστ - και μία μεγάλη... μεταμόρφωση σωματικά και σκληρή δουλειά το τελευταίο διάστημα έχοντας χάσει πέντε κιλά - βρήκε δίχτυα με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο.

Ο Μαρτίνς ευελπιστεί πως ο Λόπες θα του βγει όπως ο Γκάρι Ροντρίγκες στο ξεκίνημά του με τον Ολυμπιακό φέτος και θα βοηθήσει ακόμα παραπάνω. Όσο για τον Ροντρίγκες σίγουρα ένα ζήτημα είναι οι τραυματισμοί που βγάζει καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση θα ήταν βασικός στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα σε σχέση με τους εξτρέμ του τωρινού ρόστερ ο Βρουσάι επίσης έχει βγάλει θετικό πρόσημο στη Λιβαδειά και μένει ο Ονιεκούρου που συνεχίζει να είναι αρνητικός.

Θυμίζουμε την αποστολή του Ολυμπιακού για το Ηράκλειο: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκούρου, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα