Ακαδημίες: Το χρονοδιάγραμμα έως το τέλος των πρωταθλημάτων

Γιώργος Μανταίος
Ακαδημίες: Το χρονοδιάγραμμα έως το τέλος των πρωταθλημάτων

bet365

Μία μεγάλη διακοπή για τα πρωταθλήματα Κ15 και Κ17 περιλαμβάνει το οργανόγραμμα της Super League, ενώ όσον αφορά τη διοργάνωση Κ19, συνεχίζει να ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα των «μεγάλων».

Το Gazzetta έχει όλες τις ημερομηνίες έως το τέλος της σεζόν, που όμως δεν ολοκληρώνεται με τα Final Four! Κι αυτό γιατί η διοργανώτρια αρχή έχει αποφασίσει να διασφαλίσει την αγωνιστική δραστηριότητα των ομάδων για όσο το δυνατό μεγαλύτερο διάστημα γίνεται, έτσι ώστε τα παιδιά να μη μείνουν «ανενεργά» από τον Φεβρουάριο, όπου ολοκληρώνονται και τα Final Four στην Κ15 και την Κ17. Θα ακολουθήσει άλλο τουρνουά, η μορφή του οποίου δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Πιθανώς να είναι με τη μορφή κυπέλλου (όμιλοι και στη συνέχεια νοκ άουτ), παράλληλα με τη διαφοροποίηση των ηλικιακών γκρουπ. Μπορεί, δηλαδή, να αφορά τις ηλικίες Κ16 ώστε να ενσωματωθούν στις ομάδες και οι γεννηθέντες του 2006. Πάντως, όλα αυτά θα συζητηθούν ανάμεσα στη λίγκα και τους συλλόγους, με τις αποφάσεις να αναμένονται στο τέλος του μήνα.

Οι ημερομηνίες:

Super League Κ15:

  • 4-5 Δεκεμβρίου 9η αγωνιστική
  • 11-12 Δεκεμβρίου 10η αγωνιστική
  • 18-19 Δεκεμβρίου 11η αγωνιστική

ΔΙΑΚΟΠΗ

  • 15-16 Ιανουαρίου 12η αγωνιστική
  • 22-23 Ιανουαρίου 13η αγωνιστική
  • 29-30 Ιανουαρίου 14η αγωνιστική

ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Super League Κ17: Εδώ τα πράγματα είναι πιο συγκεχυμένα, καθώς διεξάγονται παράλληλα δύο όμιλοι που θα πρέπει να ολοκληρωθούν ταυτόχρονα. Όμως οι αναβολές που προέκυψαν λόγω κρουσμάτων Covid προκαλούν πρόβλημα. Την επόμενη εβδομάδα διεξαχθεί η κλήρωση για τον Γ΄γύρο του βορείου ομίλου, η οποία εξαρτάται από τη βαθμολογική θέση των ομάδων στο τέλος του Β΄ γύρου. Η πρώτα τετράδα βέβαια έχει ξεκαθαρίσει (ΠΑΟΚ, Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης) κι αυτό είναι που έχει σημασία, αφού αυτές οι ομάδες θα έχουν πλεονέκτημα έδρας (4 ματς εντός, 3 εκτός) στον Γ΄ γύρο. Οι αμέσως επόμενες αγωνιστικές θα διεξαχθούν στις 4-5, 11-12, 18-19 Δεκεμβρίου, ενώ ακολουθεί εμβόλιμη για τον Β΄ όμιλο στις 22-23 Δεκεμβρίου. Μετά τη διακοπή το πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στις 5 Φεβρουαρίου κι αυτό σημαίνει ότι οι εναπομείνασες αγωνιστικές θα γίνουν στις 15-16, 22-23 και 29-30 Ιανουαρίου και η τελευταία στις 5/2/2022.

FINAL FOUR Κ15-17: Θα διεξαχθεί σε ένα τριήμερο μέσα στο πρώτο 20ήμερο του Φεβρουαρίου (εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των γηπέδων και το ενδεχόμενο τηλεοπτικής μετάδοσης)

Super League Κ19: Ακολουθεί το πρόγραμμα των Ανδρών με διακοπή στις 19 Δεκεμβρίου και επανέναρξη στις 8 Ιανουαρίου. και ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου 2022, καθώς προστίθενται και οι εμβόλιμες αγωνιστικές. Είναι βέβαιο ότι στη συνέχεια θα διεξαχθεί κι άλλο τουρνουά, το οποίο θα «τρέχει» παράλληλα με τα play off της Super League 1, αλλά η μορφή του δεν έχει ακόμα χαρτογραφηθεί. Τόσο οι σύλλογοι όσο και η λίγκα συμφωνούν ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να μείνουν εκτός δράσης για τόσους μήνες, δηλαδή από τις αρχές Μαρτίου που ολοκληρώνεται η κανονική σεζόν, έως τον Ιούλιο που θα αρχίσει η προετοιμασία για την περίοδο 2022/23. Άλλωστε πρόκειται για παίκτες γεννηθέντες το 2003 και το 2004 που την επόμενη σεζόν μπορεί θα στελεχώνουν τις Β΄ ή ακόμα και τις πρώτες ομάδες των συλλόγων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα