G-Betting: Με τα γκολ στα Γιάννενα, έχει ψυχολογία ο Ατρόμητος

G-Betting G-Betting
G-Betting: Με τα γκολ στα Γιάννενα, έχει ψυχολογία ο Ατρόμητος
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα ματς της Σαββάτου στην 11η αγωνιστική της Superleague Ιnterwetten, όπου ξεχωρίζει το ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ.

Η Superleague Interwetten συνεχίζεται το Σάββατο και το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τη μάχη του ΠΑΣ με την ΑΕΚ να ξεχωρίζει

Στις 19:30 ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την ΑΕΚ σε μια δυνατή μονομαχία. Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δεν θέλει να σκέφτεται άλλη απώλεια για να μην ξεφύγει κι άλλο ο πρώτος Ολυμπιακός. Μεσοεπιθετικά η Ένωση έχει την ποιότητα να βρει γκολ και να δημιουργήσει προβλήματα στους Γιαννιώτς, ωστόσο αμυντικά έχει θέματα που φάνηκαν και με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο ΠΑΣ έκανε το μεγάλο και εμφατικό διπλό με 0-5 κόντρα στον Άρη. Πολύ δύσκολο να μην βγει το goal/goal που προσφέρεται στο 1.90 από την Interwetten.

9

Στις 17:15 ο Αστέρας υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ματς που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής. O Αστέρας δεν εξαργύρωσε το καλό δεύτερο ημίχρονο στη Νίκαια και έμεινε στο 1-1 με τον Ιωνικό. Είναι μια ομάδα που θα μπορούσε να βρίσκεται ψηλότερα, αν ήταν πιο προσεκτική με τις ευκαιρίες της. Από την άλλη ο Ατρόμητος έρχεται από τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Ένα αποτέλεσμα που μπορεί να του δώσει φτερά στα πόδια ενόψει της συνέχειας της σεζόν. Αξίζει το ρίσκο το Χ2 που δίνεται στο 1.95.

ζ

Τέλος έχουμε το Απόλλων Σμύρνης - Λαμία στις 19:30 σε μια αναμέτρηση που αναμένεται κλειστό ματς με δυνατές μονομαχίες. Κανείς από τους δύο δεν εμπνέει επιθετικά για να δούμε ένα ματς με αρκετά γκολ και έτσι η έξυπνη επιλογή είναι το under 1.5 που δίνει 2.55. Ματς που όποιος το πάρει, θα πάρει μια μεγάλη ανάσα και θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

ε

Oι επιλογές της G-Bettting

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

Αστέρας-Ατρόμητος

Απόλλων Σμύρνης-Λαμία

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting