Παναθηναϊκός: Συνεχίστηκε με δυσκολίες η δουλειά ενόψει Παναιτωλικού

Παναθηναϊκός: Συνεχίστηκε με δυσκολίες η δουλειά ενόψει Παναιτωλικού

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Συνεχίστηκε με δυσκολίες η δουλειά ενόψει Παναιτωλικού

bet365

Με το ιατρικό δελτίο έχει πλέον και τους Καρλίτος και Λούντκβιστ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μετά την πρώτη φετινή εκτός έδρας επικράτηση στην Super League Interwetten που ήρθε με ανατροπή στο Βόλο κόντρα στη Λαμία (3-1) στον Παναθηναϊκό θέλουν να φτιάξουν νέα καλή επίδοση μετά και τα πρόσφατα ματς με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φυσικά δεν θα μπορούσε να υπολογίζει στους Καρλίτος και Λούντκβιστ που έκαναν θεραπεία και έχουν βγει νοκ-άουτ μετά από την αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας. Μαζί τους και ο Αχιλλέας Πούγγουρας έκανε θεραπεία και ατομικό οι Ιωαννίδης, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι τακτικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα