Καρυπίδης στους οπαδούς: «Είναι βραδιά ντροπής, πονάω το ίδιο με εσάς»

Καρυπίδης στους οπαδούς: «Είναι βραδιά ντροπής, πονάω το ίδιο με εσάς»

bet365

Στα αποδυτήρια της ομάδας του Άρη πήγε ο Καρυπίδης, που μίλησε στους παίκτες και μετά στον κόσμο για το 5-0 από τον ΠΑΣ.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια μετά την ήττα ντροπής του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μίλησε στους παίκτες. Την παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στα αποδυτήρια αποκάλυψε ο Γιώργος Δεληζήσης με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την απογοήτευσή του σε όλους, τονίζοντας ότι είναι ντροπή για τον σύλλογο και απαίτησε απ' όλους να αλλάξουν το κλίμα που δημιουργήθηκε.

Στη συνέχεια βγήκε από τα αποδυτήρια και μίλησε σε οπαδούς της ομάδας οι οποίοι ήταν έξω από τα αποδυτήρια. «Είναι βραδιά ντροπής, πονάω το ίδιο με σας», είπε μεταξύ άλλων. Συνολικά, ζήτησε απ' όλους ψυχραιμία, τονίζοντας ότι το σημαντικότερο είναι να πατήσει η ομάδα ξανά στα πόδια της και να σηκώσει το κεφάλι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα