ΑΕΚ: Ελαφριά θλάση ο Τζαβέλλας, «τρέχει» μαζί με Αραούχο και Τσούμπερ για Ολυμπιακό

Δημήτρης Βέργος
Οι εξετάσεις του αμυντικού της ΑΕΚ έδειξαν ελαφριά θλάση στους οπίσθιους μηριαίους, καθιστώντας αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ντέρμπι. Ατομικό και στο ρεπό για Τσούμπερ και Αραούχο που κάνουν τα πάντα για να προλάβουν το ματς της Κυριακής.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε με ένα σφίξιμο από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας και στην ΑΕΚ προστέθηκε ακόμα ένα πρόβλημα μετά τους Σέρχιο Αραούχο και Στίβεν Τσούμπερ ενόψει Ολυμπιακού.

Ο Τζαβέλλας υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι έχει υποστεί μια ελαφριά θλάση στους οπίσθιους μηριαίους. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, ωστόσο μέχρι την Κυριακή και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει αρκετός χρόνος με συνέπεια ο διεθνής Έλληνας αμυντικός να «τρέχει» για να προλάβει το παιχνίδι. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και στην προπόνηση της Τετάρτης και ανάλογα με την εικόνα του στις προπονήσεις που ακολουθούν ενόψει ντέρμπι θα κριθεί και η συμμετοχή του σε αυτό. Για την ώρα πάντως θεωρείται αμφίβολος.

Την ίδια στιγμή τόσο ο Αραούχο, όσο και ο Τσούμπερ κάνουν τα πάντα για να προλάβουν να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τόσο ο Αργεντινός επιθετικός, όσο και ο Ελβετός χαφ-εξτρέμ παρά το ρεπό που είχε δοθεί από τον Αργύρη Γιαννίκη την Τρίτη, συνέχισαν κανονικά το ατομικό τους πρόγραμμα και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να φανεί και για τους δύο αν θα καταφέρουν να δώσουν το «παρών».

Για τον Τσούμπερ πολύ πιθανό με την επιστροφή της ομάδας στης προπονήσεις την Τετάρτη να φανεί πιο καθαρά αν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τόσο ο Τσούμπερ, όσο και ο Αραούχο πάντως δείχνουν μεγάλο πάθος για να ενισχύσουν την ΑΕΚ στο μεγάλο ματς της Κυριακής.

@Photo credits: INTIME