Ιωνικός: Κανένα ενδιαφέρον για Μανιά, σε πρώτο πλάνο εξτρέμ

Ιωνικός: Κανένα ενδιαφέρον για Μανιά, σε πρώτο πλάνο εξτρέμ

Newsroom
Ιωνικός: Κανένα ενδιαφέρον για Μανιά, σε πρώτο πλάνο εξτρέμ

bet365

Οι άνθρωποι του Ιωνικού έχουν ξεκινήσει την προεργασία τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με το θέμα του εξτρέμ να «καίει». Κανένα θέμα με Μανιά.

Όπως το καλοκαίρι έτσι και τώρα η περίπτωση του Μανιά δεν απασχολεί τον Ιωνικό, σύμφωνα με επίσημα χείλη από την ΠΑΕ να τονίζουν ότι η συγκεκριμένη περίπτωση δεν απασχολεί.

Στην ομάδα της Νίκαιας, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στην ενίσχυση των άκρων. Θυμίζουμε ότι στην εν λόγω θέση υπήρξε ατυχία, καθώς ο τραυματισμός του Μαχαίρα δημιούργησε μία λιγότερη λύση στα πλάνα του Δημήτρη Σπανού κι αυτό είναι ένα θέμα που θα κοιτάξουν να καλύψουν στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται.

Οσον αφορά στον επιθετικό, δεν αποκλείεται να υπάρξει κι εκεί ενίσχυση τον Γενάρη, με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να συνεισφέρει άμεσα και να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα.

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα