Ιωνικός: Ατομικό οι Ματσούκας, Κάνιας, εκτός λόγω ίωσης ο Καμπράλ

Ιωνικός: Ατομικό οι Ματσούκας, Κάνιας, εκτός λόγω ίωσης ο Καμπράλ

Newsroom
Ιωνικός: Ατομικό οι Ματσούκας, Κάνιας, εκτός λόγω ίωσης ο Καμπράλ

bet365

Με τρεις απουσίες πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η προπόνηση του Ιωνικού. Στους τραυματίες Ματσούκα και Κάνιας, προστέθηκε και ο Καμπράλ που έμεινε εκτός λόγω ίωσης.

Πολλά τα προβλήματα στον Ιωνικό στην προπόνηση της Παρασκευής, καθώς στις απουσίες των τραυματιών, Ματσούκα και Κάνιας, προστέθηκε και ο Τζέρσον Καμπράλ που λόγω ίωσης έμεινε εκτός. Εκτός φυσικά ήταν και οι Άοσμαν και Ρομάο που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, με τον Σύριο μάλιστα να τραυματίζεται στο παιχνίδι με το Ιράκ και όπως ανέφεραν ΜΜΕ της πατρίδας του, είναι πιθανό να μείνει εκτός για έναν μήνα.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν κανονικά, μεταξύ των οποίων και οι Γραμμένος, Λιοφάγος, Παντελαίως, Ντόσκορης και Πιέτρης, από την Κ19, που αξιολογούνται από τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Σπανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα