Βόλος: Ο Ρεγκατέν στοχεύει να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή

Βόλος: Ο Ρεγκατέν στοχεύει να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή

Newsroom
Βόλος: Ο Ρεγκατέν στοχεύει να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή

bet365

Ο Αντριάν Ρεγκατέν αποχώρησε από το ματς με τον Άρη με ένα πρόβλημα στη μέση, αλλά λογικά θα προλάβει να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων βρίσκει τον Βόλο στην 4η θέση με 14 βαθμούς, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 1-2, σε ένα παιχνίδι από το οποίο αποχώρησε τραυματίας ο Ρεγκατέν.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός του Βόλου μπήκε στο 54' ως αλλαγή, όμως αποχώρησε δέκα λεπτά αργότερα με ένα πρόβλημα στη μέση. Ο τραυματισμός δεν εμπνέει ανησυχία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, ο Ρεγκατέν στοχεύει να είναι έτοιμος μετά τη διακοπή για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά τον Πουρίτα, ο Αργεντινός μπακ είναι εκτός με θλάση, ωστόσο εκτιμάται ότι και αυτός μετά τη διακοπή θα υπολογίζεται από τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ. Στον Βόλο περιμένουν να μάθουν για πόσα παιχνίδια θα χάσουν τους Γκρίλο και Μπαριέντος που αποβλήθηκαν στο ματς με τον Άρη μετά την ένταση που έλαβε χώρα μεταξύ των παικτών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα