Συνάντηση κορυφής για το νέο γήπεδο του Άρη

Συνάντηση κορυφής για το νέο γήπεδο του Άρη

Newsroom
Συνάντηση κορυφής για το νέο γήπεδο του Άρη

bet365

Με την ηγεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα συναντηθεί αύριο (5/11) αντιπροσωπεία του Άρη ούτως ώστε να συζητήσουν για το θέμα του νέου γηπέδου του Άρη.

Η προγραμματισμένη συνάντηση θα γίνει στην Περιφέρεια Μακεδονίας κι εκτός του Περιφερειάρχη, Απόστολου Τζιτζικώστα, θα είναι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας καθώς επίσης και ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτετζίδης. Θόδωρος Καρυπίδης και Λευτέρης Αρβανίτης θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ και τον ΑΣ Άρης κι εκεί προβλέπεται να συζητηθούν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ούτως ώστε να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό όλες οι απαιτούμενες ενέργειες.

Επί του ζητήματος ανέγερσης νέου γηπέδου, το σχέδιο περιλαμβάνει την ανταλλαγή οικοπέδων, δηλαδή ο ΑΣ Άρης θα παραχωρήσει το «Κλ. Βικελίδης» αντί ενός χώρου 170 στρεμμάτων (εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη στο παραλιακό τμήμα επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής) το οποίο ανήκει στον ΟΑΕΔ. Το πλάνο προβλέπει τη δημιουργία νέου γηπέδου, δυναμικότητας 33.000 θέσεων το οποίο θα καλύπτει χώρο 50 στρεμμάτων και παράλληλα θα δημιουργηθούν εμπορικό κέντρο, γραφεία, κατοικίες αλλά κι ένας κοινόχρηστος χώρος πρασίνου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα