Ναζλίδης για το ΑΕΚ - Άρης: «Ξέραμε τί προσχεδιάζεται» (vids)

Newsroom
Ο τιμ μάνατζερ του Άρη, Θωμάς Ναζλίδης, υποστήριξε ότι η ομάδα είχε ζητήσει ξένο διαιτητή στον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ διότι «ξέραμε τι προσχεδιάζεται».

Στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3 μίλησε ο Θωμάς Ναζλίδης μία μέρα μετά την ήττα (2-1) του Άρη από την ΑΕΚ. Ο τιμ μάνατζερ των «κίτρινων» αναφέρθηκε στις καταγγελίες της ομάδας του σε βάρος της Ένωσης, αναφέροντας τα εξής:

«Συνέβησαν πράγματα που δεν αρμόζουν στο ποδόσφαιρο. Ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια όπως είναι τα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Κατά την είσοδό μας στο ημίχρονο υπήρχε προπηλακισμός, λεκτική βία και γενικά άνθρωποι που δεν αξίζουν να βρίσκονται στον χώρο. Δηλαδή ασφάλεια, αστυνομίες, μπράβοι, πολλά πράγματα. Υπήρχε και τετ α τετ του κ. Μελισσανίδη που ήταν στο χώρο. Εγώ ήμουν μακριά, δεν μπορώ να ξέρω τί ειπώθηκε. Υπήρχε τετ α τετ με τον κ. Νιαρχάκο».

Νωρίτερα ανέφερε για τη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου:

«Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί ξαφνικά και είπαμε ότι θέλουμε ξένο διαιτητή γιατί είδαμε ένα όνειρο. Ξέραμε τι προσχεδιάζεται, τι μας περιμένει και γι’ αυτό τον λόγο από τη Δευτέρα είχα ζητήσει ξένο διαιτητή. Μας αγνοήσανε και είδαμε τα αποτελέσματα, όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε στο χθεσινό παιχνίδι. Οταν υπάρχει μια φάση αποβολής στο 12ο λεπτό, ένα ανύπαρκτο πέναλτι και τόσα ανάποδα σφυρίγματα σίγουρα επηρεάζεται η έκβαση του αγώνα. Παρόλα αυτά η ομάδα το πάλεψε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή».

@Photo credits: INTIME