Γαλανόπουλος: «Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον Νικ Φαν Ντάικ»

Γαλανόπουλος: «Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον Νικ Φαν Ντάικ»

Κώστας Τόπας
Γαλανόπουλος: «Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον Νικ Φαν Ντάικ»

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ευχαρίστησε τον γιατρό Νικ φαν Ντάικ που ανέλαβε την επέμβαση στον χόνδρο του, όπως και για τον γιατρό της ΑΕΚ, Χάρη Λάλο που βρέθηκε δίπλα του στην Ιταλία.

Ο 23χρονος μέσος της ΑΕΚ, υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον χόνδρο και επιστρέφει στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (12/10) από την Ιταλία.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος εγχειρίστηκε από τον κορυφαίο χειρούργο, Νικ Φαν Ντάικ που ειδικεύεται σε επεμβάσεις στους αστραγάλους ενώ κοντά του ήταν και ο γιατρός της Ενωσης, Χάρης Λάλος.

Μέσω social media, ο νεαρός άσος της Ένωσης, ευχαρίστησε τους γιατρούς που βρέθηκαν δίπλα του, τονίζοντας παράλληλα, πως ήταν τιμή του να συνεργαστεί με τον Νικ Φαν Ντάικ.

«Ηταν τιμή μου να συνεργαστώ με τον καθηγητή Νικ Φαν Ντάικ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Χάρη Λάλο για την υποστήριξή του και όλα τα μέλη της ΑΕΚ», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

@Photo credits: Instagram; kgalano_25

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα