ΠΑΟΚ: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς στα Τέμπη

ΠΑΟΚ: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς στα Τέμπη

Newsroom
ΠΑΟΚ: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς στα Τέμπη

bet365

Οπαδοί του ΠΑΟΚ και εκπρόσωποι όλων των ομάδων του Δικεφάλου, βρέθηκαν στα Τέμπη το πρωί της Κυριακής (03/10), για την τέλεση του ετήσιου μνημόσυνου για τους έξι νεαρούς φίλους του ΠΑΟΚ που έφυγαν από τη ζωή στις 4 Οκτωβρίου 1999.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ τίμησε και φέτος τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων «αετόπουλων», που σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια έφυγαν από τη ζωή στην κοιλάδα των Τεμπών.

Στο χώρο του μνημείου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο με την παρουσία αρκετών οπαδών, εκπροσώπων όλων των τμημάτων και αθλητών του «Δικεφάλου». Την ποδοσφαιρική ομάδα εκπροσωπούν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ίνγκι Ίνγκασον, που δεν ταξίδεψαν στο Ηράκλειο για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, λόγω των τραυματισμών τους.

Μπροστά από το μνημείο υπάρχουν ήδη πολλά στεφάνια, μεταξύ αυτών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη, του ΑΣ ΠΑΟΚ, της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και πολλών συνδέσμων της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ παρευρίσκονται οι Θανάσης Χατζόπουλος, Βασίλης Τριλυράκης, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Δημήτρης Χασεκίδης, Άλκης Ησαϊάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα