Ο Χαΐροβιτς θα πάρει την ευκαιρία του

Ο Χαΐροβιτς θα πάρει την ευκαιρία του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Χαΐροβιτς θα πάρει την ευκαιρία του

bet365

Οι διαφαινόμενες απουσίες βασικών παικτών της μεσοεπιθετικής γραμμής καλλιεργούν ευκαιρία για κάποιους άλλους και ο Ιζέτ Χαΐροβιτς προβλέπεται να έχει θέση βασικού στον αγώνα (2/10) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Θεωρητικά, δεν έχουν κλειδώσει ακόμη οι απουσίες των Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Μαντσίνι από τον αγώνα του Σαββάτου (2/10) καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές απέφυγαν τη θλάση και κάνουν προσπάθεια επιστροφής στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Πρακτικά όμως, ο Άκης Μάντζιος δε συνηθίζει να χρησιμοποιεί παίκτες οι οποίοι έχουν χάσει το πρόγραμμα προπονήσεων και περιορίζονται σε αντίστοιχο ατομικό, οπότε από αυτή την άποψη θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να μπουν στο πλάνο του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε συνδυασμό με τις δεδομένες απουσίες των Φακούντο Μπερτόγλιο, Χουάν Ιτούρμπε, αυτομάτως ο έμπειρος τεχνικός έχει να διαχειριστεί το έλλειμμα λύσεων στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Στην πραγματικότητα, αυτές είναι μόλις δύο εκτός κι αν ο Άκης Μάντζιος αποφασίσει να αλλάξει τον ρόλο και το πεδίο δράσης άλλων ποδοσφαιριστών, μέχρι στιγμής όμως δεν δείχνει σχετική πρόθεση. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Ματέο Γκαρσία θεωρούταν δεδομένος στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, αντίστοιχη εκτίμηση υπάρχει και για τον Ιζέτ Χαΐροβιτς. Έτσι, ο Βόσνιος επιθετικός θα πάρει την ευκαιρία του με την προσδοκία ότι η παρουσία του θα είναι περισσότερο ωφέλιμη για την ομάδα του. Για την ακρίβεια, ο 31χρονος πάτησε στο γήπεδο για 52 αγωνιστικά λεπτά από την αρχή της χρονιάς – δεν χρησιμοποιήθηκε στην εντός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού – και είναι αλήθεια ότι στα 26 λεπτά συμμετοχής του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο παρουσίασε καλύτερη εικόνα.

Τελικές αποφάσεις αναμένονται μετά την αυριανή (1/10) προπόνηση όπου ενδεχομένως να δοκιμάσουν στο ομαδικό πρόγραμμα και οι Γκάμα, Μαντσίνι οι οποίοι όμως συνεχίζουν να υποβάλλονται σε θεραπείες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα