Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ ο Βέλεθ, κανονικά ο Βιτάλ με Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ ο Βέλεθ, κανονικά ο Βιτάλ με Ολυμπιακό

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ ο Βέλεθ, κανονικά ο Βιτάλ με Ολυμπιακό

bet365

Ο Φραν Βέλεθ χάνει οριστικά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ ο Ματέους Βιτάλ δεν έχει κάτι σοβαρό και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τεράστιο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Φραν Βέλεθ που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Βόλο λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, πιθανότατα έχει υποστεί τράβηγμα και το βράδυ της Τρίτης έκανε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Ισπανός στόπερ είναι νοκ-άουτ για την αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους» και αυτή η εξέλιξη προκαλεί τεράστιο πονοκέφαλο, όπως είναι λογικό, στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Φαβορί για να καλύψει το κενό του Βέλεθ, είναι ο μοναδικός διαθέσιμος κεντρικός αμυντικός(πέραν του Πούγγουρα), ο Σβόνιμιρ Σάρλια.

Από κει και πέρα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ματέους Βιτάλ. Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει απλά μια κάκωση στον ώμο και μαζί με τις προπονήσεις θα κάνει και θεραπεία. Δεν υπάρχει θέμα μη συμμετοχής του στο ντέρμπι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα