ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Μιλόγεβιτς για Λαμία, πιθανή η παρουσία Γέβτιτς στην ενδεκάδα

Δημήτρης Βέργος
Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν προσανατολίζεται σε αλλαγές στο βασικό σχήμα για την αναμέτρηση με τη Λαμία. Πιθανό να ξεκινήσει ο Ντάρκο Γέβτιτς.

Μετά το 3-3 του Ηρακλείου κόντρα στον ΟΦΗ και με τον τρόπο που ήρθε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στους παίκτες του τονίζοντάς ότι δεν θα πρέπει να επηρεάζονται από τις προκλήσεις μέσα στα παιχνίδια και να απαντάνε με την απόδοσή τους μέσα στο γήπεδο.

Οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν πως πρέπει να κοιτάζουν μόνο τη δουλειά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και άμεσα θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα την Τετάρτη (20:30) στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Λαμία, ειδικά όταν ακολουθεί το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πρώτο... κρας τεστ της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ενόψει του αγώνα με τη Λαμία δεν έχει στις σκέψεις του αλλαγές στην ενδεκάδα. Στην προπόνηση της Τρίτης δεν έδειξε τα πλάνα του, ωστόσο αναμένεται να στηριχθεί στα πρόσωπα που είχαν ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, πλην φυσικά του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν μπήκε στην αποστολή, μαζί με τον Γαλανόπουλο.

Πιθανή είναι η παρουσία του Γέβτιτς για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός μαζί με τον Μάνταλο είναι οι δύο επιλογές για τη θέση του επιτελικού μέσου, αλλά ο Γέβτιτς ίσως ξεκινήσει με τους Τσούμπερ και Άμραμπατ στα άκρα και τον Αραούχο στην κορυφή.

Στα μετόπισθεν δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις, με τον Στάνκοβιτς στο τέρμα και τους Χατζισαφί, Τζαβέλλα, Βράνιες και Μισελέν τετράδα στην άμυνα, ενώ στον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Σιμάνσκι θα ξεκινήσει πάλι μαζί με τον Λε Ταλέκ.

@Photo credits: INTIME