Κλάτενμπεργκ: «Όλα σωστά στο ΟΦΗ - ΑΕΚ», καμία αναφορά στη φάση του 1-3 (vid)

Newsroom
Κλάτενμπεργκ: «Όλα σωστά στο ΟΦΗ - ΑΕΚ», καμία αναφορά στη φάση του 1-3 (vid)

bet365

Στην ανάλυση των φάσεων της αγωνιστικής, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ θεωρεί πως οι αποφάσεις των Φωτιά - Σκουλά στο Ηράκλειο ήταν σωστές. Δεν έκανε καμία ανάλυση για το 1-3 του ΟΦΗ στο οποίο η ΑΕΚ φωνάζει για φάουλ στον Βράνιες.

Την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten μέσω βίντεο έκανε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με το ΟΦΗ-ΑΕΚ φυσικά να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής εστίασε σε δύο φάσεις από το παιχνίδι, από το οποίο στην Ένωση έχουν έντονα παράπονα για τον διαιτητή Φωτιά, αλλά και για τον Σκουλά που ήταν στο VAR.

Ο Κλάτενμπεργκ δεν έκανε καμία αναφορά στη φάση του 1-3 του ΟΦΗ, στο οποίο η ΑΕΚ φωνάζει για φάουλ πάνω στον Βράνιες και εστίασε στις δύο άλλες στιγμές που σήκωσαν αντιδράσεις από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θεωρεί πως οι αποφάσεις στο ΟΦΗ - ΑΕΚ ήταν σωστές, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Για τη φάση της κλωτσιάς του Καμάου στο πρόσωπο του Χατζισαφί: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την κίτρινη στον Καμάου στη φάση με τον Χατζισαφί καθώς ο παίκτης του ΟΦΗ είναι εκτός ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το πόδι του, ενώ ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το κεφάλι του. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον Καμάου που σκοπό είχε να παίξει την μπάλα».

Για τη φάση της αποβολής του Λιβάι Γκαρσία: «Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση της κόκκινης κάρτας καθώς το να βάζεις το χέρι σου στον λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα