Η δωρεά του Νίκου Πανταζή για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ (pics)

Η δωρεά του Νίκου Πανταζή για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ (pics)

Newsroom
Η δωρεά του Νίκου Πανταζή για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ (pics)

bet365

Ο Νίκος Πανταζής παραχώρησε το βιβλίο πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας κατά τα έτη 1965-1968.

Εκτός από τον Λάκη Νικολάου και ο Νίκος Πανταζής προχώρησε με τη σειρά του σε μια σημαντική δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena.

Συγκεκριμένα ο κ. Πανταζής παραχώρησε το βιβλίο πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας κατά τα έτη 1965-1968.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ο επί δεκαετίες ακούραστος εργάτης της ομάδας μας και επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης, Νίκος Πανταζής, προσέφερε σήμερα ένα πολύ σημαντικό κειμήλιο για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα παραχώρησε το βιβλίο πρακτικών των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας κατά τα έτη 1965-1968.

Ένα κομμάτι ιστορίας, που διασώθηκε εντελώς τυχαία στα χέρια του, κατά την κατεδάφιση του «Νίκος Γκούμας» και βρίσκει πια τη θέση του στις προθήκες της κιτρινόμαυρης ιστορίας.

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Νίκο Πανταζή από την Επιτροπή του Μουσείου της Ιστορίας της ΑΕΚ».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED