Καταγγελία του ΟΑΚΑ για ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο από οπαδούς της ΑΕΚ (pics)

Καταγγελία του ΟΑΚΑ για ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο από οπαδούς της ΑΕΚ (pics)

Κώστας Ευθυμιάδης
Καταγγελία του ΟΑΚΑ για ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο από οπαδούς της ΑΕΚ (pics)

bet365

Φθορές σε εξωτερικούς χώρους του ΟΑΚΑ προκάλεσαν οπαδοί της ΑΕΚ σύμφωνα με την διοίκηση του ΟΑΚΑ.

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ κατήγγειλε τους οπαδούς της ΑΕΚ για ζημιές σε εξωτερικούς χώρους στο περιθώριο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό.

Στην σελίδα του ΟΑΚΑ στο facebook έχουν αναρτηθεί και οι φωτογραφίες από τους χώρους περίφραξης που φαίνονται οι ζημιές και μάλιστα τονίζει στην ανακοίνωση πως ήδη έχει ενημερωθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ για τις καταστροφές.

Η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ

«Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και του περιβάλλοντος χώρου, σε όλο το σύμπλεγμα το ΟΑΚΑ είναι συνεχής και καθημερινή τα τελευταία δύο χρόνια. Εργαζόμαστε αδιάκοπα με προτεραιότητα τους αθλητές, τους αθλούμενους, τους πολίτες και τις ανάγκες τους. Και η βελτίωση είναι εμφανής και πανθομολογούμενη.

Με θλίψη, λοιπόν, παρατηρήσαμε χτες το πρωί εκτεταμένες ζημιές και καταστροφές σε πολλά σημεία της περίφραξης. Εικόνες συνηθισμένες από το ΟΑΚΑ του χτες, αλλά απαράδεκτες για το ΟΑΚΑ του σήμερα και του αύριο. Έργο ορισμένων, με αφορμή τον προχτεσινό, κυριακάτικο αγώνα.

Ενημερώσαμε την ΠΑΕ ΑΕΚ και ζητήσαμε τη στενή συνεργασία της. Ενέργειες τέτοιου είδους από «φιλάθλους», από οποιονδήποτε, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Το ΟΑΚΑ δεν θα γυρίσει σε εποχές εγκατάλειψης, αδιαφορίας για τις ασφαλείς υπηρεσίες που οφείλει να προσφέρει σε κάθε έναν από εσάς. Το ΟΑΚΑ είναι κυψέλη αθλητισμού και πολιτισμού…».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα