Παναθηναϊκός: Πήγε για Οκτώβρη η Γενική Συνέλευση για τον Βοτανικό

Παναθηναϊκός: Πήγε για Οκτώβρη η Γενική Συνέλευση για τον Βοτανικό

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Πήγε για Οκτώβρη η Γενική Συνέλευση για τον Βοτανικό

bet365

Η ανακοίνωση για την τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στις 28 του μηνός επιβεβαίωσε πως το θέμα του Βοτανικού παίρνει παράταση για τον επόμενο μήνα.

Όπως είχε αναφέρει και σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές, η Γενική Συνέλευση της 28ης του Σεπτέμβρη θα αφορά έγκριση οικονομικού και διοικητικού απολογισμού, απαλλαγή των μελών διοικητικού συμβουλίου, έγκριση προϋπολογισμού και αναθεώρηση καταστατικού.

Αυτό σημαίνει πως οποιαδήποτε κουβέντα για τον Βοτανικό και έγκριση των συμφωνιών μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών για το γηπεδικό ζήτημα, πηγαίνει για τον Οκτώβρη...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28-09-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκλογή Προέδρου Γεν. Συνέλευσης

2. Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού έτους 2020 – 2021

3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Απαλλαγή της Διοίκησης από πάσα ευθύνη

5. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021-2022

6. Τροποποίηση Καταστατικού

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 05-10-2021, ημέρα Τρίτη, ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα