Μαλακατές: «Μέσα με τέλη Οκτωβρίου η Γενική Συνέλευση, ο Βοτανικός να είναι το μοναδικό θέμα»

Μαλακατές: «Μέσα με τέλη Οκτωβρίου η Γενική Συνέλευση, ο Βοτανικός να είναι το μοναδικό θέμα»

Newsroom
Μαλακατές: «Μέσα με τέλη Οκτωβρίου η Γενική Συνέλευση, ο Βοτανικός να είναι το μοναδικό θέμα»

bet365

Στην Γενική Συνέλευση αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές τονίζοντας πως θα διεξαχθεί μέσα ή τέλη Οκτωβρίου, ενώ επισήμανε πως θα πρέπει το μοναδικό θέμα της να είναι η Διπλή Ανάπλαση και το γήπεδο στον Βοτανικό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την δήλωση του Τάκη Μαλακατέ, έχει ως εξής: «Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Τάκης Μαλακατές τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης αλλά και της Γ.Σ. της 28ης Σεπτεμβρίου.

«Στις επόμενες εβδομάδες θεωρώ ότι θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα προαπαιτούμενα για τις τελικές ανακοινώσεις και την προκήρυξη της ιστορικής Γενικής Συνέλευσης που θα κρίνει και θα αποφασίσει για την Διπλή Ανάπλαση.

Είναι φυσικό σε ένα τόσο μεγάλο project με παρά πολλούς εμπλεκόμενους φορείς να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει εκ νέου καθυστέρηση και η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μέσα με τέλη Οκτωβρίου και σίγουρα σε ημερομηνία που θα οριστεί περίπου τρεις εβδομάδες μετά την δημοσίευση και την παρουσίαση όλων των προαπαιτούμενων συμβάσεων.

Κρίνουμε ότι η ιστορική Γενική Συνέλευση πρέπει να είναι έκτακτη και με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την Διπλή ανάπλαση.

Ως εκ τούτου αύριο θα προκηρύξουμε Τακτική Γενική Συνέλευση για 28 Σεπτεμβρίου με επαναληπτική εφόσον απαιτηθεί στις 5 Οκτωβρίου με μοναδικά θέματα ημερήσιας διάταξης έγκριση οικονομικού και διοικητικού απολογισμού, απαλλαγή των μελών διοικητικού συμβουλίου, έγκριση προϋπολογισμού και αναθεώρηση καταστατικού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα