Super League Interwetten: Τα κανάλια που θα δούμε την πρεμιέρα και το μοναδικό ερωτηματικό

Κώστας Ευθυμιάδης
Super League Interwetten: Τα κανάλια που θα δούμε την πρεμιέρα και το μοναδικό ερωτηματικό

bet365

Η Super League Interwetten ψήφισε την προκήρυξη και έτσι θα έχουμε επιτέλους πρωτάθλημα. Πως έχει διαμορφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο και που θα δούμε την πρώτη αγωνιστική.

Λύση βρέθηκε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και η Super League Interwetten θα ξεκινήσει κανονικά το επόμενο Σαββατοκύριακο (11-13 Σεπτεμβρίου).

Ηδη η λίγκα έχει ανακοινώσει και το ακριβές πρόγραμμα στην πρεμιέρα όπου έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον και το τηλεοπτικό τοπίο με μία και μοναδική εξαίρεση.

Αυτή του ΠΑΟΚ καθώς ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή με το κανάλι της NOVA με αποτέλεσμα να παραμένει ακόμη στον «αέρα» το πού θα δούμε την αναμέτρηση του «δικεφάλου» με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν τις επόμενες ημέρες δεν επιτευχθεί συμφωνία, τότε παίζει δυνατά το σενάριο του Open TV, ή ακόμη και του ΠΑΟΚ TV σε περίπτωση που δεν υπάρχει άμεσα συμφωνία, με τις διαπραγματεύσεις πάντως με το Nova να συνεχίζονται το επόμενο διάστημα.

Πού θα «παίζουν» τηλεοπτικά οι ομάδες

Το τηλεοπτικό τοπίο ξεκαθάρισε μετά την συμφωνία των «5», με την Cosmote να έχει πλέον την μερίδα του λέοντος, καθώς 8 από τις 14 ομάδες θα παίζουν στα κανάλια της. Πέντε ομάδες θα παίζουν στο Nova και μένει να φανεί που θα καταλήξει ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Cosmote TV: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ιωνικός, ΝΠΣ Βόλος.

Nova: Ολυμπιακός, Αρης, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος

Ερωτηματικό: ΠΑΟΚ

Πού θα δούμε τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου

18:15 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης (Cosmote TV)

20:30 Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης (Cosmote TV)

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

18:15 ΝΠΣ Βόλος – Λαμία (Cosmote TV)

19:00 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (OPEN)

20:30 ΑΕΚ – Ιωνικός (Cosmote TV)

20:30 Ολυμπιακός – Ατρόμητος (Novasports)

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου

19:30 Αρης – ΟΦΗ (Novasports)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα