Λουτσέσκου: «Ο Σίντκλεϊ μας παρακάλεσε και σχεδόν έκλαψε για να πάει στον ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Ο Σίντκλεϊ μας παρακάλεσε και σχεδόν έκλαψε για να πάει στον ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Ο Σίντκλεϊ μας παρακάλεσε και σχεδόν έκλαψε για να πάει στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, κλήθηκε να μιλήσει για την μεταγραφή του Σίντκλεϊ Φερέιρα Περέιρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Βραζιλιάνος άσος παρακαλούσε για να αποχωρήσει από την Ντιναμό Κιέβου και να πάει στον ΠΑΟΚ.

Η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε της Κόλος Κοβαλίβκα με 7-0 και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον Σίντκλεϊ, ο οποίος πρόσφατα αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, με τη μορφή δανεισμού.

Ο πολύπειρος προπονητής και πατέρας του Ράζβαν Λουτσέσκου, Μιρτσέα τόνισε ότι 27χρονος Βραζιλιάνος μπακ-χαφ σχεδόν έκλαψε προκειμένου να τον αφήσει η ομάδα και το ενταχθεί στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

«Μας παρακάλεσε, σχεδόν έκλαψε, προκειμένου να του επιτραπεί να πάει στον ΠΑΟΚ. Ήθελε πολύ να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει, είναι 27 χρονών. Καταλαβαίνει πολύ καλά πως ο Μικολένκο παίζει σε αυτή τη θέση (σ.σ. του αριστερού μπακ) και πως παίζει καλά. Του ευχήθηκα καλή τύχη, ζήτησα από τη διοίκηση να τον αφήσει να φύγει δανεικός και έτσι πήγε στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα