Μιλόγεβιτς: «Για μένα μετράει πάντα το αποτέλεσμα, πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα»

Gazzetta team
Μιλόγεβιτς: «Για μένα μετράει πάντα το αποτέλεσμα, πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα»

bet365

Ο τεχνικός της ΑΕΚ παραδέχθηκε πως ακόμα υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται βελτίωση, τονίζοντας ότι δεν του άρεσε η αντίδραση των παικτών του στο γκολ που δέχθηκαν από τον Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην Cosmote TV μετά τη φιλική ήττα της ΑΕΚ με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης:

«Για μένα πάντα μετράει το αποτέλεσμα. Και απόψε σίγουρα δεν είναι καλό. Είχαμε κάποια προβλήματα. Ήθελα να δω κάποια πράγματα. Τα είδα. Είδα και θετικά πράγματα, είδα και πράγματα που θα πρέπει να δουλέψουμε. Προστατέψαμε κάποια παιδιά σήμερα. Πιστεύω θα έχουμε πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όλα πρέπει να τα δουλέψουμε. Είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Ο Αστέρας είναι σκληρή ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες που έπρεπε να κάναμε γκολ. Δεν μου άρεσε με την αντίδρασή μας στο γκολ που δεχθήκαμε. 60 μέτρα πάσα δεχθήκαμε και δεν είχαμε σωστή αντίδραση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα