Νιόπλιας: «Το τουρνουά του Βόλου θα είναι σαν... επίσημα ματς» (vid)

Νιόπλιας: «Το τουρνουά του Βόλου θα είναι σαν... επίσημα ματς» (vid)

 Νιόπλιας: «Το τουρνουά του Βόλου θα είναι σαν... επίσημα ματς» (vid)

bet365

O κόουτς του ΟΦΗ σχολίασε πως στις 8 και 10 Αυγούστου θα πρέπει να περιμένουμε τα... αποκαλυπτήρια των Κρητικών

Για το σημερινό (28/7) φιλικό με την Αλκμααρ (ήττα 2-0), την πορεία της προετοιμασίας του ΟΦΗ αλλά και τα μεταγραφικά των Κρητικών μίλησε ο Νίκος Νιόπλιας στο Atheltic Radio. «Η Αλκμααρ είναι μία πολύ καλή ομάδα, χωρίς να είναι ο Αγιαξ ή η Φέγενορντ και αυτό είναι κάτι το οποίο είδαμε και στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Εμείς ανταποκριθήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η διαφορά που έχουμε είναι τεράστια. Δε νομίζω ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα θα βρεις την Αλκμαάρ, αλλά ούτε κι εμείς θα είμαστε έτσι», σχολίασε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για την πορεία της προετοιμασίας. «Ετσι είναι οι προετοιμασίες, κάνουμε προπονήσεις λιγότερο από ένα μήνα και οι συνθήκες δεν είναι όπως παλιά. Θα ήταν καλύτερα να εστιάζαμε μόνο στη φυσική μας κατάσταση σε μια προετοιμασία. Ακόμα και σήμερα κάναμε τέτοιο ταξίδι, μπήκαμε λίγο για ζέσταμα στο γήπεδο, δεν προλάβαμε να ξεμουδιάσουμε και στο 8’ δεχθήκαμε γκολ. Τα παιχνίδια στον Βόλο (σ.σ. τουρνουά που θα διεξαχθεί σε μερικές ημέρες) θα τα δούμε σαν ματς πρωταθλήματος. Σήμερα θέλαμε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα. Για παράδειγμα στο 4-2-3-1 ο Σαρδινέρο έπαιξε λίγο πιο πίσω. Μπροστά δεν μπορούμε να αφήνουμε κάποιο μόνο χωρίς να έχει βοήθεια και επιλέξαμε και επιλέξαμε να παίξουμε με τον Σάρδι εκεί. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε στα δικά μας στάνταρ και παίξαμε το σύστημά μας. Δεν μπορώ να πω ούτε ότι είμαι ευχαριστημένος ούτε απογοητευμένος. Το έχω ξαναπεί, έτσι είναι η προετοιμασία. Ούτε ένα μήνα δεν κάναμε προπονήσεις και είμαστε καλά, δεν έχουμε προβλήματα, ούτε τραυματισμούς».


Κλείνοντας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά. «Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε μεταγραφές, περιμένουμε μεταγραφές. Οι άνθρωποι που χειρίζονται αυτά τα πράγματα δεν σταματούν να ασχολούνται και ψάχνουν διαρκώς. Νομίζω ότι στο τέλος κάτι θα βρούμε και ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε πιο έτοιμοι».

Σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκε και στο επίσημο κανάλι της ομάδας. «Ανταποκριθήκαμε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα