Λουτσέσκου: «Πολύ καλός χαφ ο Κούρτιτς, μας δίνει κάποια στοιχεία που θέλουμε» (vids)

Λουτσέσκου: «Πολύ καλός χαφ ο Κούρτιτς, μας δίνει κάποια στοιχεία που θέλουμε» (vids)

Λουτσέσκου: «Πολύ καλός χαφ ο Κούρτιτς, μας δίνει κάποια στοιχεία που θέλουμε» (vids)

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την επικείμενη απόκτηση του Γιασμίν Κούρτιτς, η οποία θα απελευθερώσει τον Ομάρ Καντουρί στην επίθεση.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 στη Σαρλερουά και μετά το τέλος του φιλικού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει την επικείμενη απόκτηση του Σλοβένου χαφ, Γιασμίν Κούρτιτς. Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου ανέφερε:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ καλός όσον αφορά την παρουσία του στο κέντρο, μας δίνει διαφορετικά χαρακτηριστικά γεμίζοντας κάποια στοιχεία τα οποία θέλουμε, δίνοντάς μας παράλληλα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τον Ελ Καντουρί σε θέσεις πιο προωθημένες, γεγονός που θα δημιουργήσει περισσότερες υπεραρυθμίες στην επίθεση, καθώς ο Ομάρ έχει αυτήν την ικανότητα. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε καλύτερα τη μπάλα, να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία στο επιθετικό κομμάτι».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο Λουτσέσκου δήλωσε:

«Ξέρω πολύ καλά τις προσδοκίες που υπάρχουν από την πόλη, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι είναι μια τελείως διαφορετική κατάσταση αυτή που αντιμετωπίζουμε τώρα. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση και να παλέψουμε 100% για τον τίτλο».

«Αυτό που περίμενα να δω πριν από το παιχνίδι, το είδα και σήμερα. Είμαστε στη διαδικασία της προετοιμασίας, είναι φυσιολογικό να μην υπάρχουν οι αντιδράσεις που θέλουμε, να είμαστε λίγο αργοί γενικά. Αλλά την ίδια στιγμή, έχουμε τη διάθεση ως ομάδα να βελτιωθούμε ως οργανισμός, αλλά και να βελτιωθούμε στη φυσική κατάσταση. Είδατε μια παρόμοια κατάσταση σήμερα με δύο εντεκάδες, λίγο πιο "μπλεγμένες" και ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι γιατί θέλουμε να αρχίσουν σιγά σιγά οι παίκτες να βρίσκονται ο ένας με τον άλλον, να δημιουργούν συνεργασίες. Τη δεδομένη στιγμή είμαι ικανοποιημένος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στην προετοιμασία και μετά τα παιχνίδια δουλεύουμε για 15', η δουλειά μας δεν είναι εύκολη αλλά όσο πλησιάζουμε στα επίσημα παιχνίδια πρέπει να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται».

Για την εντύπωσή του από τους Ολιβέιρα και Τέιλορ:

«Ξέραμε πολύ καλά τι θα παρουσιάσουν οι συγκεκριμένοι παίκτες. Αυτό κρατάμε, αυτό είναι το θετικό, η θέλησή τους και η παρουσία τους όσον αφορά το κομμάτι του τί περιμέναμε να δούμε. Γενικότερα τα συγκεκριμένα φιλικά μπορεί να έχουν σημασία για εσάς όσον αφορά στο αποτέλεσμα, και είναι φυσιολογικό, αλλά εμένα δε με ενδιαφέρει πολύ αυτό. Με ενδιαφέρει κυρίως η δουλειά που γίνεται, είμαστε στην αρχή μιας διαδικασίας, είναι κάτι που θα φτιάχνεται καθημερινά. Κοιτάζουμε περισσότερο να εφαρμόζονται αυτά που δουλεύουμε και να αντιλαμβάνονται οι παίκτες τη φιλοσοφία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα