ΟΦΗ: Φτάνει Ολλανδία ο Τοράλ, καμία εξέλιξη για Καμάου

ΟΦΗ: Φτάνει Ολλανδία ο Τοράλ, καμία εξέλιξη για Καμάου

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Φτάνει Ολλανδία ο Τοράλ, καμία εξέλιξη για Καμάου

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, Γιον Τοράλ, θα βρίσκεται στην Ολλανδία το απόγευμα της Τετάρτης (14/7), όπως αναμενόταν, και την επομένη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Καμία εξέλιξη με Μπρους Καμάου, που πιέζει για να βρεθεί λύση.

Ο 26χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, Γιον Τοράλ, θα βρίσκεται στην Ολλανδία το απόγευμα της Τετάρτης (14/7), όπως αναμενόταν, και την επομένη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Υπενθυμίζεται ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 16 συμμετοχές με τη Μπέρμιγχαμ στην Championship.

Από εκεί και πέρα, με τον Αυστραλό εξτρέμ Μπρους Καμάου δεν υπάρχει εξέλιξη αναφορικά με την ημέρα που θα ενσωματωθεί στον ΟΦΗ. Η ΠΑΕ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας. Τόσο αυτή όσο και ο ίδιος ο παίκτης πιέζουν για να βρεθεί λύση, για να εγκριθεί η βίζα του και να ταξιδέψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα