Ο Άρης περιμένει το σκεπτικό της ποινής για να ασκήσει έφεση

Ο Άρης περιμένει το σκεπτικό της ποινής για να ασκήσει έφεση

Ο Άρης περιμένει το σκεπτικό της ποινής για να ασκήσει έφεση

bet365

Στην ΠΑΕ Άρης περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης αφαίρεσης έξι βαθμών που επέβαλε η Επιτροπή Δεοντολογίας για τη υπόθεση πλαστογραφίας ενώ σημειώνουν ότι δεν διευκρινίζεται ποια σεζόν αφορά η τιμωρία.

Προς το παρόν, οι «κίτρινοι» έχουν στα χέρια τους το διατακτικό της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, γεγονός το οποίος δεν είναι αρκετό για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με την στοιχειοθέτηση της ποινής ή ακόμη και για να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες νομικές ενέργειες, δηλαδή στην άσκηση έφεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Γίνεται αντιληπτό όμως ότι τα μέλη της επιτροπής δέχθηκαν εξ’ ολοκλήρου την εισήγηση της ερευνήτριας η οποία είχε προτείνει την επιβολή αφαίρεσης βαθμών και σίγουρα δεν έλαβαν υπόψη την ομολογία μάρτυρα της πλευράς του αθλητή Λάσκοφ.

Για την ακρίβεια, κατά την ακροαματική διαδικασία της 21ης του Μάη, ο συγκεκριμένος μάρτυρας είχε περιγράψει την διαδρομή αυτής της υπόθεσης καταθέτοντας παράλληλα ότι η ΠΑΕ Άρης είχε μηδενική συμμετοχή καθώς επίσης και ότι ο ίδιος λειτούργησε προς όφελος του αθλητή, ομολογώντας το αδίκημα της πλαστογραφίας. Σε συνδυασμό με την επιχειρηματολογία που ανέπτυξαν οι «κίτρινοι», στην ΠΑΕ Άρης εκτίμησαν ότι η έκδοση απόφασης είχε διαδικαστικό χαρακτήρα από τη στιγμή που υπήρχε πολύ ξεκάθαρη ομολογία πράξης του αδικήματος. Κι όμως…

Αυτός είναι ο λόγος της οργής που επικρατεί στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης η οποία έφερε και τη σκληρή ανακοίνωση κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας αλλά και της ΕΠΟ, με τη σημείωση ότι ακόμη παρά την η αλλαγή στη διοίκηση της Ομοσπονδίας δεν λείπουν τα κατάλοιπα του παρελθόντος τα οποία αναδεικνύονται μέσα από τέτοιου είδους σκανδαλώδεις αποφάσεις.

Πλέον στον Άρη περιμένουν το σκεπτικό της απόφασης έχοντας κοινοποιήσει την πρόθεση άσκηση έφεσης στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Σημειώνουν επίσης ότι στην απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας δεν αναφέρεται η σεζόν εφαρμογής της ποινής, είναι ευνόητο όμως ότι από τη στιγμή που έχει επικυρωθεί η βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 προφανώς αφορά την επόμενη.

Θυμίζουμε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε την εξέταση της υπόθεσης στις 5 Μαρτίου 2021 για να ακολουθήσει η εισήγηση της ερευνήτριας της Επιτροπής (βάσει της οποίας ήταν ένοχη η ΠΑΕ Άρης) η οποία έγινε γνωστή στις 29 Απριλίου, ενώ η ακροαματική διαδικασία έλαβε χώρα στις 21 Μαΐου. Μία ημέρα αργότερα επικυρώθηκε η βαθμολογία της Interwetten Superleague της σεζόν 2020-21.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα