«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ιάγο Φάλκε της Τορίνο»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ιάγο Φάλκε της Τορίνο»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ιάγο Φάλκε της Τορίνο»

bet365

Την περίπτωση του Ιάγκο Φαλκέ φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση στην επίθεση, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Οπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta, η ΑΕΚ προσφέρει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στη Λας Πάλμας για να εντάξει στο δυναμικό της τον Σέρχιο Αραούχο.

Σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport», η Ένωση εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις για την κορυφή της επίθεσης της και μάλιστα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ιάγκο Φαλκέ της Τορίνο. Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο 31χρονος επιθετικός δεν συγκεντρώνει κι αρκετές πιθανότητες να παραμείνει στην «γκρανάτα», παρά το γεγονός ότι έχει έχει συμβόλαιο με την ομάδα του για ακόμη ένα χρόνο.

Οπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η Ένωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αλλά δεν παίζει μόνη της, καθώς η Αλ Νασρ από το Ντουμπάι και μια ομάδα από το MLS έχουν στη λίστα τους τον Φαλκέ. Με τη φανέλα της Τορίνο ο έμπειρος επιθετικός αγωνίζεται από το 2016, (έχουν μεσολαβήσει δύο δανεισμοί) έχοντας καταγράψει 108 συμμετοχές με 32 γκολ και 21 ασίστ. Πέρυσι έπαιξε στην Μπενεβέντο με την οποία πέτυχε 1 γκολ και 1 ασίστ σε 11 αγώνες.

Το βιογραφικό του είναι πλούσιο μιας κι έχει αγωνιστεί σε Σαουθάμπτον (1 συμμετοχή), Τότεναμ (11 συμμετοχές), Μπενεβέντο (11 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ), Αλμερία (22 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ), Ρόμα (27 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ), Ρεάλ Βαγιεκάνο (31 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ), Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ (36 συμμετοχές, 11 γκολ), Β’ ομάδα της Γιουβέντους (40 συμμετοχές, 17 γκολ, 2 ασίστ), Τζένοα (43 συμμετοχές, 14 γκολ, 7 ασίστ) και Τορίνο – όπου βρίσκεται έως και σήμερα – με 108 συμμετοχές, 32 γκολ και 21 ασίστ.

Το σχετικό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» αναφέρει:

«Θέλουν τον Ιάγο: ΑΕΚ, Ντουμπάι ή ΗΠΑ. Την Τρίτη ο Ιάγο Φάλκε θα είναι στη Φιλαδέλφεια (έδρα της Τορίνο στο Τορίνο). Επιστρέφει από τον δανεισμό στην Μπενεβέντο, αφού με την Τορίνο έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο.

Εχει αρχίσει να γίνει πολύ πιθανό ότι το μέλλον του θα είναι μακριά από την Ιταλία. Τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει συγκεκριμένο ενδιαφέρον για τον Γαλιθιάνο άσο από τρεις πλευρές: Τον έχουν ζητήσει η ΑΕΚ Αθηνών, η Αλ Νασρ από το Ντουμπάι και μια ομάδα από το MLS των ΗΠΑ. Ο ίδιος το δείχνει: Η φυγή του είναι πιθανή…»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα