«Ο Γκρίλο πήρε την απόφαση να μείνει στον Βόλο»

«Ο Γκρίλο πήρε την απόφαση να μείνει στον Βόλο»

Gazzetta team
«Ο Γκρίλο πήρε την απόφαση να μείνει στον Βόλο»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της Νιούελς, Κρίστιαν Ντ'Αμίκο επιβεβαίωσε πως δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του Αργεντινού στόπερ του Βόλου για την ομάδα του.

Η Νιούελς Ολντ Μπόις είχε προσεγγίσει τον Φάουστο Γκρίλο του Βόλου, ωστόσο τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή τόνιζαν πως δύσκολα ο παίκτης θα έπαιρνε την απόφαση να αφήσει τον Βόλο για να επιστρέψει στη χώρα του.

Τελικώς, αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον αντιπρόεδρο της Νιούελς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Γκρίλο πήρε την απόφαση να συνεχίσει στον Βόλο για οικογενειακούς λόγους.

«Πήρε μια απόφαση για οικογενειακούς λόγους και πρόκειται να παραμείνει στην Ελλάδα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Νιούελς αναφερόμενος στην υπόθεση του Γκρίλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα