Νέο ξεκίνημα και πρώτη προπόνηση στον ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

Νέο ξεκίνημα και πρώτη προπόνηση στον ΠΑΣ Γιάννινα (pics)

bet365

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έκανε την Πέμπτη την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο με προσδοκίες και όνειρα για μία πιο καλή σεζόν από πέρυσι.

Ξεκίνημα για τη νέα περίοδο και στον ΠΑΣ Γιάννινα και με τον νέο του προπονητή Ηρακλή Μεταξά μαζί με το επιτελείο του.

Τα νέα πρόσωπα του ΠΑΣ ήταν οι τρεις μεταγραφές που ανακοινώθηκαν και επίσημα, οι Παναγιώτης Τριάδης, Ζήσης Καραχάλιος και Δημήτρης Καραγιάννης. Επίσης και τρεις παίκτες που μπορεί να γίνουν επαγγελματίες. Πρόκειται για τον Κύρκο που αγωνίζεται ως δεκάρι, αλλά και στα πλάγια της επίθεσης, τον Μίνα που είναι επιθετικός και τον Ρίζο που είναι αριστερό μπακ.

Η πρώτη φετινή προπόνηση έγινε με Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακα, Οικονομόπουλο, Πίρσμαν, Πήλιο, Ρίζο, Παντελάκη, Κάργα, Πανουργιά, Καραγιάννη, Λιάσο, Σιόντη, Ντομίνγκεζ, Μπρένερ, Μίνα, Κύρκο, Παναγιώτη και Αλέξη Τριάδη, Γροσδάνη, Λώλη, Καραχάλιο, Δούμτση και Μιλιντσεάνου. Απών ο Εραμούσπε που θα είναι ο 25ος του ρόστερ.

- Οι φωτογραφίες είναι από το site του Super FM 104.3.

ΠΑΣ

ΠΑΣ 2

ΠΑΣ 3


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα