Ρομαό: Αρνήθηκε το σπίτι του για να γυρίσει στην Ελλάδα

Ρομαό: Αρνήθηκε το σπίτι του για να γυρίσει στην Ελλάδα

bet365

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε τον Αλεσί Ρομαό, ο οποίος για να παίξει στην Ελλάδα χρειάστηκε να μην σκεφτεί καν την επιλογή να συνεχίσει να παίζει μπάλα στην Γαλλία.

Ο Αλεσί Ρομαό είναι παίκτης του Ιωνικού, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta και επιστρέφει στην αγαπημένη του Ελλάδα ύστερα από τρία χρόνια!

Ήταν 31 Αυγούστου του 2016 όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωνε την απόκτηση του Αλεσί Ρομαό. Του χαφ που... δάγκωνε και προερχόταν από γεμάτες χρονιές με τη Μαρσέιγ. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του στο λιμάνι του γαλλικού νότου. Στην τριετία (2013-2016) είχε 127 ματς με 4 γκολ και 4 ασίστ.

Στο Λιμάνι του Πειραιά, πήρε το το πρωτάθλημα την πρώτη χρονιά και την επόμενη ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν από τη μετριότητα που παρουσίασαν οι «ερυθρόλευκοι». Πέρασαν από τον πάγκο τρεις προπονητές (Χάσι, Λεμονής και Κόντης).

Ο Ρομαό ωστόσο ήταν από τους πιο τίμιους παίκτες με 36 ματς, 3 γκολ και 3 ασίστ εκείνη τη χρονιά, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο στα ματς του Champions League με τη Γιουβέντους.

Στη συνέχεια όμως ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια σειρά ριζικών αλλαγών. Ο Μαρτίνς αποφασίζει να μην τον κρατήσει και έτσι επιστρέφει στη Γαλλία για τη Ρεμς.

Παρά την ηλικία του παίζει σε υψηλό επίπεδο και τη σεζόν 2018-2019 έχει 37 ματς με 2 ασίστ, όντας ο κάπτεν της ομάδας.

Τη σεζόν 2019-2010 παίζει επίσης σε 25 ματς και πέρυσι με τη Γκινγκάμπ στη 2η κατηγορία της Γαλλίας αγωνίστηκε σε 35 αγώνες. Α! Πάντα είχε ρόλο βασικού και ηγέτη!

Γιατί Ιωνικός;

Ο Ρομαό, στις διακοπές που έκανε φέτος είχε αποφασίσει ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Στα 37 του χρόνια ένα πράγμα τον ενδιαφέρει: Να παίζει μπάλα. Αγαπά αυτό που κάνει κι ο Ιωνικός, μέσω του Γιάννη Ξανθόπουλου, του πρόσφερε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μια χώρα που μπορεί να μην έζησε πολλά χρόνια αλλά εκτίμησε και αγάπησε πολύ.

Εξάλλου, και το διάστημα που έπαιζε στη Γαλλία, εκείνος ερχόταν για διακοπές όποτε είχε την ευκαιρία.

Η απόφαση να γυρίσει στη Super League ήταν τόσο εύκολη για τον ίδιο που δεν σκέφτηκε καν την επιλογή να συνεχίσει να παίζει μπάλα στην πατρίδα του.

Η Γκινγκάμπ ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του. Η Τουλούζ μάλιστα, του πρότεινε να γυρίσει και να κλείσει εκεί την καριέρα του, καθώς το 2002 είχε βρεθεί στη Β' ομάδα ξεκινώντας τη διαδρομή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τελικά, το μπλε του Ιωνικού και της... Ελλάδας τον κέρδισαν.

Η ομάδα της Νίκαιας, με την παρουσία του, θα κερδίσει έναν παίκτη με προσωπικότητα, με ποιότητα και με σημαντικές παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Δημήτρης Σπανός έχει πλέον έναν σταρ στην ομάδα του. Εναν αρχηγό. Εναν ηγέτη. Τόσο εντός όσο κι εκτός γραμμών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα