Λένε για Ιωνικό και Ζουκουλίνι, αλλά...

Λένε για Ιωνικό και Ζουκουλίνι, αλλά...

Gazzetta team
 Λένε για Ιωνικό και Ζουκουλίνι, αλλά...

bet365

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο 31χρονος μέσος βρίσκεται στην «εξίσωση» της ομάδας και αναμένεται να έρθει στη χώρα μας, όμως δεν προκύπτει κάτι ανάλογο

Στο «κάδρο» του Ιωνικού βάζουν τις τελευταίες ώρες τον Φράνκο Ζουκουλίνι οι συμπατριώτες του στην Αργεντινή. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον αδερφό του Μπράνκο που είναι γνώριμος των ελληνικών γηπέδων από την παλαιότερη παρουσία του στην ΑΕΚ και αναφέρεται πως αναμένεται να περάσει τον Ατλαντικό και να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό της ομάδας.

Ομως στην προκειμένη περίπτωση δεν φαίνεται να ισχύει το όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, καθώς δεν προκύπτει/επιβεβαιώνεται ότι ο παίκτης όντως θα συνεχίσει στη Νίκαια. Ο 31χρονος ήταν τη διετία 2011-13 στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη Σαραγόσα, το 1999/00, 2015/16 και το 2017/18 πέρασε από τη Serie A με τις Τζένοα (5/0), Μπολόνια (1/0) και Ελλάς Βερόνα (11/0) αντίστοιχα, ενώ ενδιάμεσα έπαιξε και στη Serie B με αμφότερες, όπως και το 2019/20 με τη Βενέτσια.

Το 2009 χρίστηκε διεθνής με την Εθνική του ομάδα σε ένα φιλικό με τον Παναμά υπό την τεχνική ηγεσία του «μεγάλου» Ντιέγκου Μαραντόνα, ενώ με την U20 της πατρίδας του συμμετείχε την ίδια χρονιά στο αντίστοιχο Κόπα Αμέρικα που έγινε τότε στη Βενεζουέλα.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Ντεφενσόρ, από την οποία έφυγε τον περασμένο Μάρτιο. Προφανώς και υπήρξαν κάποιες επαφές με τον Ιωνικό, αλλά ως εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα