ΑΕΚ: «Κλείδωσαν» τα γήπεδα των φιλικών στην Ολλανδία, έμφαση σε φυσική κατάσταση και μεταβιβάσεις ο Μιλόγεβιτς (vid)

ΑΕΚ: «Κλείδωσαν» τα γήπεδα των φιλικών στην Ολλανδία, έμφαση σε φυσική κατάσταση και μεταβιβάσεις ο Μιλόγεβιτς (vid)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: «Κλείδωσαν» τα γήπεδα των φιλικών στην Ολλανδία, έμφαση σε φυσική κατάσταση και μεταβιβάσεις ο Μιλόγεβιτς (vid)

bet365

Τα γήπεδα που θα διεξαχθούν τα φιλικά τεστ της ΑΕΚ στην Ολλανδία με αντιπάλους τις Φίτεσε, Φέγενορντ, Αντβέρπ και Κλαμπ Μπριζ. Συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Πήλιο.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει μεθαύριο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο και στις 27 Ιουνίου αναχωρεί για την Ολλανδία και το Μπουργκ-Χάαμστεντε όπου μέχρι τις 9 Ιουλίου θα διεξαχθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων. Πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας κατά το οποίο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα μοντάρει την ομάδα του, με την Ένωση να έχει ήδη κλείσει τέσσερα δυνατά φιλικά τεστ με αντιπάλους τις Φίτεσε (30/6), Φέγενορντ (3/7), Αντβέρπ (6/7) και Κλαμπ Μπριζ (9/7).

Μάλιστα, ήδη «κλείδωσαν» και τα γήπεδα που θα διεξαχθούν τα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας που έχει κανονίσει να δώσει η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Ολλανδία. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Φίτεσε στο γήπεδο Sportpark van Zuijen που βρίσκεται στο Μπουργκ-Χάαμστεντε όπου θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ την προετοιμασία της, ενώ το παιχνίδι με τη Φέγενορντ τρεις μέρες αργότερα θα λάβει χώρα στο προπονητικό κέντρο του ολλανδικού συλλόγου. Για τον φιλικό αγώνα με την Αντβέρπ, η αποστολή της ΑΕΚ θα μεταβεί στο γήπεδο της πόλης Γκίλζε, στη νότια Ολλανδία, κοντά στα σύνορα με το Βέλγιο, ενώ το τελευταίο φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ η ΑΕΚ θα το δώσει στο προπονητικό κέντρο του βελγικού συλλόγου παίρνοντας στη συνέχεια το αεροπλάνο της επιστροφής στην Αθήνα από τις Βρυξέλλες.

Όσον αφορά την προετοιμασία που συνεχίζεται στο Πήλιο, κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος της Τρίτης (22/6) ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδωσε για άλλη μια φορά έμφαση στη φυσική κατάσταση των παικτών του με τρέξιμο και ασκήσεις με λάστιχα και μπάλες γυμναστηρίου, ενώ στη συνέχεια, όπως και τις προηγούμενες μέρες, οι κιτρινόμαυροι δούλεψαν στις μεταβιβάσεις. Στο τέλος του προγράμματος οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν και ένα τουρνουά χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, κατά το οποίο υπήρξαν αρκετές δυνατές μονομαχίες, ωραίες φάσεις και γκολ. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση στις 18:00.

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του ΑΕΚ TV από την πρωινή προπόνηση της Τρίτης στην Πορταριά:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα