Ανάλυση Wyscout: Ο Πιέρ Κουντέ στο... πιάτο σας (pics)

Ανάλυση Wyscout: Ο Πιέρ Κουντέ στο... πιάτο σας (pics)

Ανάλυση Wyscout: Ο Πιέρ Κουντέ στο... πιάτο σας (pics)

bet365

Το Gazzetta με τη συμβολή της κορυφαίας πλατφόρμας καταγραφής στατιστικών των παικτών Wyscout ακτινογραφεί τον Πιέρ Κουντέ που πιάνει Λιμάνι.

Ουσιαστικά θα δώσουμε βάρος στα τελευταία 11 παιχνίδια που έχει δώσει ο 25χρονος διεθνής μέσος, Πιέρ Κουντέ, με την Εθνική του Καμερούν αλλά και τη Μάιντς. Σε αυτήν τη σειρά αγώνων με όλη την καταγραφή από την κορυφαία πλατφόρμα του Wyscout όπου είχε 1 γκολ στο παιχνίδι του Καμερούν με το Πράσινο Ακρωτήρι.

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο για τον Πιέρ Κουντέ είχε πως έχει ένα αρκετά υψηλό ποσοστό συνολικών ενεργειών στις αναμετρήσεις του. Ποσοστό που πιάνει το 65.1%. Ο μέσος όρος γκολ του είναι στο 0.09 και συντελεστής xGoals του στο 0.04.

Την ώρα που οι μακρινές μπαλιές του έχουν ποσοστό ευστοχίας στο 50.8% οι κοντινές του έχουν μία ακρίβεια που φτάνει στο 80.9%. Σε δύο αγώνες του με τη Μάιντς (από τα τελευταία ματς στη σχετική καταγραφή) είχε 100% στην ακρίβεια στις πάσες του. Σε δύο αγώνες με την Εθνική του πάνω από 80%.

Οι πάσες του Κουντέ στο Καμερούν - Ρουάντα
Οι πάσες του Κουντέ στο Καμερούν - Ρουάντα - πηγή Wyscout

Το ποσοστό στις ντρίμπλες του είναι στο 62.9% ενώ στα τελευταία τρία χρονικά του παιχνίδια είχε συνέχεια 100%! Στις μονομαχίες του γενικότερα έχει ένα ποσοστό στο 55.9% και στις εναέριες μονομαχίες ένα 50%. Επίσης κατά μέσο όρο έχει 3.9 ανακτήσεις μπάλας.

Οι ντρίμπλες του Κουντέ στο Μάιντς - Βέρντερ Βρέμης
Οι ντρίμπλες του Κουντέ στο Μάιντς - Βέρντερ Βρέμης - πηγή Wyscout

Βασισμένοι σε αυτά τα στοιχεία στα υπέρ φυσικά εστιάζουμε στην ακρίβεια που έχει στις πάσες του, στο υψηλό ποσοστό ολοκληρωμένων ντριμπλών αλλά και ότι κερδίζει πάνω από το 50% των μονομαχιών του. Επίσης εκτός από πολύ καλή σωματοδομή έχει και ύψος 1.80 μέτρων.

Οι χρονιές του Κουντέ:

'20-'21: 11 αγώνες χωρίς γκολ ή ασίστ
'19-'20: 28 αγώνες με 4 γκολ και 1 ασίστ
'18-'19: 31 αγώνες χωρίς γκολ ή ασίστ
'17-'18: 38 αγώνες με 5 γκολ
'16-'17: 35 αγώνες με 11 γκολ
'14-'15: 35 αγώνες με 2 γκολ
'13-'14: 2 αγώνες

- Για το κείμενο χρησιμοποιήθηκαν στατιστικά δεδομένα από τo www.wyscout.com. Οι φωτογραφίες είναι από το Wyscout.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα