Ο Κασάμι θέλει να γυρίσει και η Βασιλεία συζητά την παραχώρησή του (vids)

Ο Κασάμι θέλει να γυρίσει και η Βασιλεία συζητά την παραχώρησή του (vids)

Ο Κασάμι θέλει να γυρίσει και η Βασιλεία συζητά την παραχώρησή του (vids)

bet365

Το come back του Ελβετού χαφ στον Ολυμπιακό έχει αρχίσει να δρομολογείται με τους Πειραιώτες να έχουν κάνει επαφές και έχουν πιθανότητες να τελειώσουν την υπόθεση.

Η πληροφορία περί της επικείμενης επιστροφής του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό προέκυψε αργά το βράδυ της Παρασκευής. Είναι αναμφίβολα μία επιστροφή που έχει ξανασυζητηθεί.

Σε αυτή τη φάση σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την Ελβετία η Βασιλεία είναι ανοιχτή στο να δώσει το ΟΚ για τη μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι (προφανώς με κάποιο αντίτιμο) και δεν θα επιμείνει να τον κρατήσει. Ο ίδιος ο παίκτης θέλει πολύ να γυρίσει. Ανέκαθεν το ήθελε. Οπότε αυτή η υπόθεση δείχνει πως έχει μπει σε μία τροχιά υλοποίησής της.

Ο 29χρονος πλέον Ελβετός χαφ με τη διετή θητεία στον Ολυμπιακό έχει συμβόλαιο με τη Βασιλεία έως το 2022 και πέρυσι έκανε μία καλή και γεμάτη σεζόν. Η λογική της απόκτησής του δεν είναι για να είναι αντί-Καμαρά ή αντί-Μπουχαλάκης αλλά ως μία λύση που μπορεί να προσφέρει σημαντικές βοήθειες και ξέρει τον σύλλογο. Εκτός πάντως από την πληροφόρηση στην Ιταλία και τα ρεπορτάζ των Ελβετών μιλούν για επαφές που έχουν προχωρήσει και σημαντικές πιθανότητες να γυρίσει Ελλάδα ο Κασάμι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα