Ιταλικό ρεπορτάζ: «Ο Κασάμι στον δρόμο της επιστροφής του στον Ολυμπιακό»

Ιταλικό ρεπορτάζ: «Ο Κασάμι στον δρόμο της επιστροφής του στον Ολυμπιακό»

Ιταλικό ρεπορτάζ: «Ο Κασάμι στον δρόμο της επιστροφής του στον Ολυμπιακό»

bet365

Το portal του Ιταλού ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο μεταφέρει την πληροφορία πως δρομολογείται η επάνοδος του Ελβετού μέσου στο Λιμάνι.

Ο λόγος για τον 29χρονος πια Παϊτίμ Κασάμι που έφτιαξε πάλι το όνομά του και την καριέρα του στη Βασιλεία, στη χώρα του. Ο Ελβετός διεθνής που παίζει εξάρι, οκτάρι, επιτελικός μέσος αλλά και έξω δεξιά στον άξονα, όπως μεταδίδεται σχετικά από τον Ντι Μάρτζιο είναι «στον δρόμο της επιστροφής του στον Ολυμπιακό». Τονίζεται μάλιστα σχετικά πως φαίνεται ότι τώρα έφτασε η κατάλληλη στιγμή να γυρίσει.

Και αυτό διότι και άλλες φορές στο παρελθόν είχε γίνει κουβέντα για την επιστροφή του στο Λιμάνι. Ο Κασάμι - που ήταν για διακοπές στην Ελλάδα αυτές τις ημέρες και βρέθηκε και με τον επίσης άλλοτε παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδας, τον Ρομπέρτο - στον Ολυμπιακό είχε 66 αγώνες με 9 γκολ και 9 ασίστ.

Ο Κασάμι έχει παίξει φυσικά και στην Ιταλία (για αυτό και το ενδιαφέρον των Ιταλών για το ρεπορτάζ αυτό) αλλά και στην Αγγλία και φυσικά και στην Ελβετία. Την περασμένη σεζόν (με Βασιλεία όπου το συμβόλαιό του πάντως εκπνέει τον Ιούνιο του 2022) είχε 33 ματς με 13 γκολ και 3 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα